Hvordan man opbygger bambus hegn Panel rammer

August 26

Bambus hegn er en alsidig byggemateriale, der sparer træer, da bambus er en græs. Dette er en hurtig voksende vedvarende ressource. At gøre en bambus panel hegn bruger et minimum af træ til at holde bambus hegn på plads. Bambus hegn fungere som barrierer for både støj og beskyttelse af personlige oplysninger. Én måde at konstruere en bambus hegn er at skabe paneler og installere dem i sektioner.

Instruktioner

•Measure åbning mellem hegnet stillinger med et målebånd. Cut to, 2 x 4 tommer bestyrelser i 5-fods sektioner med en sav til siderne af rammen. Fratræk 4 inches fra måling af rummet og skære to boards til denne længde. Disse er de øverste og nederste brædder.

•Line bunden brættet op med en af side boards med 4-tommer længder sammen. Nail bestyrelsens side til det nederste kammer med 3-tommer søm. Fastgør den øverste bord på samme måde. Nail andre side bestyrelsen til i bunden og toppen bestyrelserne, så det skaber et rektangel.

•Sæt rammen på en plan overflade og lay bambus hegn på toppen af rammen. Line op toppen og én side med rammen. Hæft hegn til rammen placere en hæfteklamme hver 2 til 4 inches. Når alle hjørnerne og siderne er sikret, trim overskydende bambus hegn med en skarp tunge sakse. Lad ikke overskydende fægtning på plads da det vil give hegnet en sjusket look.

•Line sidekanten af rammen op med hegn post at holde rammen 2 inches fra jorden. Hold rammen stramt mod stillingen og Fastgør det med lange træskruer bruger en elektrisk skruetrækker. Skrue i anden siden af rammen til den øvrige hegn post. Afslutte hegnet ved at skabe mere bambus hegn paneler og lægge dem på plads.

Tips & advarsler

  • Højden af hegnet panel rammer er justeret ved at øge eller mindske længden af side bestyrelserne.
  • Bambus er en varig græs, der er behandlet ligesom trævarer. Chance af rådnende øger hvis bambus er i direkte kontakt med jorden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com