Hvordan at forsegle tag helvedesild

August 27

Hvordan at forsegle tag helvedesild

Helvedesild dække og vejrbestandig et tag, men de tager en slå i processen, da de er konstant udsat for vejret. Selv om de er fremstillet af materialer kendt for at være holdbare, de er ikke usårlig til skade og kan nogle gange blive beskadiget, især efter en lang vinter eller en stærk storm. At vide, hvordan at forsegle tag helvedesild vil selv spare dig de penge, du ellers skulle bruge på professionel reparationer.

Instruktioner

•Åbn tagdækning fugemasse røret ved at skære væk seglet med et håndværk kniv, skub røret ind i fugepistol. Sæt din stige eller stillads forsvarligt i en position, hvor du kan nemt nå tag helvedesild, der har brug for reparation. Klatre op på taget, bærer et brækjern, tætningsstrimler pistol og en kniv.

•Lift den halvtosset rullesten forsigtigt med brækjern til at få adgang til dens underside. Placer dysen af tagdækning fugemasse røret under rullesten, så det er placeret under knæk. Klemme på aftrækkeren på fugepistol til at køre fugemasse langs undersiden af rullesten, inde eller oven på knæk. Fjerne brækjern. Tryk ned på rullesten forsigtigt at hjælpe fugemasse sive ned i revnen.

•Anbring dysen af tagdækning fugemasse røret på oversiden af rullesten, over knæk. Klemme på aftrækkeren og anvende fugemasse til den knæk, dækker det helt. Glat fugemasse over overfladen af rullesten med en kniv til at sikre, at knæk er helt forseglet.

Tips & advarsler

  • Belægning en rullesten med tagdækning fugemasse vil gøre det skiller sig ud mod resten af taget. At mindske synligheden af din rullesten reparation, indsamle små stykker af brudt rullesten fra dine tagrender eller nedbryde en ekstra rullesten i små skiver og drys dem over fugemasse, mens det er stadig vådt. Rullesten flager vil binde med fugemasse, belægning i det oprindelige materiale at gøre reparation mindre indlysende.
  • Tagdækning fugemasse vil ikke binde ordentligt til våd helvedesild eller helvedesild, der er meget koldt. Undgå forsøger at forsegle tag helvedesild i vådt og koldt vejr eller i tidlige morgentimer, når duggen er stadig på taget. Dække del af taget skal du arbejde på med en vandtæt presenning hvis det ser ud som der vil være dårligt vejr til at tørre ud før reparation.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com