Skader forårsaget af en Ficus Benjamina

August 27

Ficus benjamina træer eller grædende figner, er almindeligt anvendt som prydplante potteplanter, men når de plantes udendørs, skader forårsaget af en Ficus benjamina kan være betydelige. Frugt pletter, landskab tilstopning og struktur skader er alle eksempler på skader forårsaget af en Ficus benjamina, der er tilbage for at vokse ukontrolleret.

Identifikation

Ficus benjamina træer kan vokse til at være så meget som 60 fod høj og bred. De har en tæt, rund baldakin med hængende grene, at giver træet den almindelige betegnelse for gråd fig. Bladene af træet er dybt grønne og omkring 2 til 5 inches lang. Grædende figner har længe luftrødder, udvide til jorden, som forårsager størstedelen af skaden.

Skader på omkringliggende blade

Fordi Ficus benjamina træer vokse så stor og har en tæt baldakin, fortrænge de lys, således at dræbe græs og andre planter under træet.

Skader forårsaget af luftrødder

Ficus benjamina træer luftrødder ned og rodfæste, når de rører jorden. Rodsystemet er omfattende og danner robust kufferter over jorden, udpine jorden af essentielle næringsstoffer og som påvirker i nærheden træer. Rødderne vokser hurtigt, sprede hurtigt og invaderer haver og græsplæner med grimme tykke grene.

Skader på fortove, terrasser og indkørsler

De samme rødder, der påvirker haver og græsplæner har beføjelse til at vokse under og derefter løfte fortove, terrasser og indkørsler samt skade andre strukturer. Rødderne er invasiv, vokser langs toppen af jorden og sprede næsten så bred som baldakin af træet.

Skader forårsaget af frugt

Frugten af Ficus benjamina træer er rigelig og kan forårsage en hel rod. Fignerne falde og derefter pletten biler, fortove og andre strukturer. De bør ikke plantes tæt på asfalterede områder så vidt muligt.

Minimere skader

Ficus benjamina træer trives i tropiske betingelser og inden for nogle områder anses en invasive arter. De er meget lydhør over for omfattende beskæring og kan formes som ønsket. Af denne grund anbefales det at bruge træerne, som klippede hække, som prydplante container planter eller topiaries.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com