Problemer med Polaris 380 Pool renere

August 27

Polaris 380 Pool renere kan gøre vedligeholde din pool meget lettere. I stedet for manuelt rengøring gulvets overflade, blot vedhæfte Polaris 380 til dit filtersystem og det flytter automatisk på tværs i bunden af puljen, picking op hvilken som helst snavs eller snavs, der kan have akkumuleret. Men Polaris 380 kan opleve flere forskellige problemer, der forhindrer det i at rense ordentligt. At identificere karakteren af din renere problem vil hjælpe dig med at løse det så hurtigt som muligt.

Kører langsomt

Når Polaris 380 filter skærmen er fuld af snavs, kan renere flytte langsomt eller i en langsom måde. I Polaris kan også have begrænset hastighed og kraft hvis puljen filtrerer, hulske kurv eller pumpe kurv er fuld. Revner i Polaris' slanger og forbinder maj oprette lækager, der mindsker vandtryk til den enhed, får det til at køre langsomt så godt.

Bevæger sig for hurtigt

I nogle tilfælde, Polaris 380 kan bevæge sig så hurtigt, at det ikke rører bunden af puljen. Hvis dette sker, vil pool's gulvets overflade ikke få ordentligt rengjort. Dette problem skyldes normalt hjul omdrejninger pr. minut (RPM) er for høj. Polaris 380 manuel stater, at den korrekte RPM for operation er mellem 28 og 32. Hvis din Polaris 380 har en RPM over 32, forsøge at reducere det ved at justere værdien pres lettelse. Installere drøvling diske i universal væg montering kan bidrage til at mindske vandgennemstrømningen, som vil til gengæld lavere RPM og forårsage Polaris 380 at bevæge sig mere langsomt.

Sætter sig fast på hindringer for længere end tre minutter

Polaris 380 midlertidigt går i stå i nærheden af trapper, stiger og andre hindringer i poolen. Hvis renere bliver hængende i længere tid end tre minutter, men kan være et problem, at adresse. Undersøge renere for at bestemme dens hjul RPM, og se, at det er inden for de foreslåede retningslinjer. Kontroller, at backup ventilen er cykling, og eventuelt justere stak jet. Hvis Polaris 380 stadig bliver hængende på hindringer for længere end tre minutter, skal du installere en stigen vagt, som vil give Polaris 380 med en overflade, som det kan frastøde sig selv.

Ikke rense det hele Pool

I nogle tilfælde kan Polaris 380 kun rense visse steder eller dele af poolen. Hvis dette sker, skal du kontrollere, at slangen forbinder renere at filteret er inden for mindst seks fødder i det fjerneste punkt i poolen. Udskift slangen eller tilføje ekstra længder, hvis det er for kort.

Feed slange bliver sammenfiltrede

De feed slange til Polaris 380 kan blive sammenfiltrede eller snoet, som forhindrer det i at få ordentlig sug. Sikre, at feed slangen er den rigtige længde til din pool form. Hvis slangen er for lang, er det mere tilbøjelige til at virvaret. Mens renere er operationelle, efterprøve at slangen svirvler og forbindelser er bevæger sig frit og ikke er blevet tilstoppet med snavs. Den ekstra vægt af en træsko kan også forårsage slange til vasken, som tilskynder ledningsrod. For stædig tangles eller sløjfer, skåret strømmen til Polaris 380 og spin de nederste hjul. Alle hjul skal vende i unison. Hvis de ikke gør det, den renere interne bælter kan skal udskiftes eller feed slangen vil fortsat blive sammenfiltrede.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com