Sådan Set Up en alarm på din Computer

August 27

Sådan Set Up en alarm på din Computer

Hvis du bliver fanget i surfer på nettet eller har en lang computer projekt, der skal gøres, kan du indstille en alarm til at minde dig selv om andre forpligtelser. Om sin tid til at hovedet ud til arbejde eller pick up børnene fra skole, benytter jeres computer nemlig en skræk stueur hjælper du sørger for, at du nå dine aftaler til tiden. Der er flere forskellige gratis online vækkeur værktøjer til rådighed, kræver kun at klikke på et par knapper for at indstille urets tid.

Instruktioner

Online ur

•Naviger i din webbrowser til "Online vækkeur" Web-side. Klik på det tilhørende link i det øverste venstre hjørne af vinduet for ur skærmstørrelse du ønsker at bruge, såsom "Lille" eller "Store."

•Klik på "Off" drop-down menuen og vælg den base time du vil bruge til vækkeur, såsom "1:00 AM" eller "6:00 PM." Vælg "00" drop-down menuen og vælge de nøjagtige minutter du vil bruge til alarmen.

•Vælg en farve til vækkeur visning ved at klikke på det tilsvarende link på den øverste venstre hjørne af vinduet, såsom "Blå" eller "Grønne". Vente, indtil det angivne tidspunkt for online uret at spille vækkeuret lyd.

KU Ku Klok

•Adgang "Ku Ku Klok" Web-side. Klik på "plus" pilen nedenunder indstillingen time på vækkeuret til at bevæge sig gennem timerne indtil den korrekte time til alarmen.

•Klik på "plus" pilen nedenunder minutter indstilling på vækkeuret til at angive indstillingen minutter. Klik på de venstre og højre pile for at bladre gennem vækkeur lyde, såsom "Klassiske ur" eller "Militære trompet."

•Klik på knappen gule "Sæt alarmen" at sætte vækkeuret til den angivne tid. Forlade websiden åben indtil det angivne tidspunkt.

Nøgne vækkeur

•Naviger i til webstedet "nøgne vækkeur". Brug op- og nedadgående pileknapper ved siden af timer og minutter til at angive tidspunktet vækkeuret bør spille sin lyd.

•Klik pil op ved siden af knappen "PM" til at ændre tid til "AM." Tryk på knappen igen, hvis du vil skifte tilbage til "PM." Klik "15", "Køleevne," "+ 45" eller "+ 60" knapper på højre side af vinduet for at ændre tidspunktet.

•Vælg lyden til brug til alarmen ved at klikke på cifferknapperne i bunden af uret. Klik på knappen "Indstille Alarm". Klik på "Slå ud Alarm", hvis du har brug at deaktivere alarmindstillingen.

Tips & advarsler

  • Slukke din computer pauseskærm, hvis du ikke aktivt bruger computeren før alarmen er indstillet til at gå. Åbn "Start" menuen og klik på "Kontrolpanel". Vælg linket "Udseende og personalisering" og klik på "Ændre din pauseskærm." Åbn dropdown menuen og vælge "Ingen." Klik på "Anvend" for at deaktivere pauseskærmen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com