Sådan fjernes en stikkontakt

August 28

Stikkontakter eller "beholdere" typisk holde i mange år uden at kræve opmærksomhed. Dette er at beholdere har ingen bevægelige dele til at bryde. Men kontakter inden for forretningen kan bære efter gentagne gange at tilslutte og frakoble apparater. Løse ledninger i en stikkontakt, der ikke længere driver kan endda forårsage en brandfare.

Instruktioner

•Drej magt til kredsløb ud på panelet vigtigste service.

•Test forretningen med en kredsløb tester til Sørg for at beholderen ikke har magt. Bemærk de to sonder knyttet til kredsløbet testeren. En sonde er sort for jordledningen og den anden er rød for den varme ledning. Bemærk forskellen i størrelse mellem de to lodrette slots på stikkontakten. Kredsløb testeren sorte sonden skal indsættes i den kortere slot, og den røde sonde skal samtidig indsat i slidsen længere. Kredsløb tester angiver, hvis forretningen stadig har magt, i hvilket tilfælde en forskellige kredsløb på panelet service bør være slukket og stikkontakten testet igen indtil det ikke længere har magt.

•Tag outlet's dækplade ved at fjerne den enkelt skrue beliggende i centrum af dækplade med en flathead skruetrækker, derefter ved at trække plade væk fra væggen.

•Fjern outlet's to bevarer skruer med en flathead skruetrækker, så trække outlet ud af væggen for at udsætte ledninger på siderne af forretningen. Én fastholde skruen er placeret øverst i forretningen, og den anden er placeret i bunden af forretningen.

•Test forretningen igen med kredsløb testeren til at sikre, at stikkontakten ikke er drevet. Denne gang, bør sonderne placeres mod skruer på siderne af forretningen. Skruer på højre side af outlet, ved siden af den korteste af de to slots på outlet's ansigt, er de negative kontakter, mens skruer på den modsatte side af forretningen er drevet skruerne. Touch kredsløb testeren sorte sonden til en skrue på den negative side, derefter placere kredsløb testeren røde sonde mod skruen på den modsatte side af forretningen. Kredsløb tester angiver, hvis forretningen drives.

•Tag ledninger fra begge sider af forretningen med en flathead skruetrækker. Hver tråd er dannet i form af en krog og loopes omkring sin skrue. Skruen er så strammet for at fastgøre wiren på plads. Løsne hver skrue, så løsne ledningerne. Som et alternativ, kan ledningerne skæres med bidetang til gratis stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at fjerne en stikkontakt uden at sikre, at den udstødningsåbning elektricitet er blevet slukket. Når du er i tvivl, konsultere en professionel elektriker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com