Hvilken Type levering linje til at forbinde til en Delta badeværelse hane?

August 29

Delta badeværelse vandhaner kommer i to stile, enkelt håndtag og dobbelt-håndtag. Begge har forbindelser til den varme og kolde vand, der kommer fra de to vand rør under vasken. For at forbinde vandhanen til disse rør, kan bruge fleksible forsyningslinjer. Der findes flere typer til at overveje og hver tilbyder ydelser til din delta vandhane.

Bolden næse forsyningslinjer

En bold næse levering linje har en kugle på enden og det glider ind i den åbne ende af Delta hane. En kobling møtrik slides op slangen og skruer bolden stram i Delta-forbindelse. Da Dobbelt håndtag Delta vandhaner omfatter denne møtrik, er ved hjælp af en bold næse connector en god idé. Denne type af forsyningslinje forhindrer utætheder opstår langs sømmen af hane og levering slangen, fordi bolden stik og sæler forbindelsen. Det stadig giver mulighed for vand til at flyde ind hane på fuld kraft, men det kræver mere kraft til at gøre en stram forbindelse. En skruenøgle er nødvendig for at forbinde denne type af forsyningslinie.

IPS vandhane Connector

En IPS vandhane connector er en anden mulighed med Delta vandhaner. Dette er det samme stik, med et utal af andre vandhaner, men det er meget nyttigt med deltaer. IPS vandhane connector (IPS står for jern rør størrelse) har en fleksibel slange med en bold hoved og en messing kobling, der tråde på vandhanen basen. Med denne forsamling, er koblingen allerede installeret på fødeledningen. Simpelthen tråd kobling på bunden af vandhanen og spænd den med en skruenøgle. Bruge en 1/2-inch størrelse IPS faucet slange.

Metal flettet forsyningslinje

En metal flettet forsyningslinje kommer med sin egen kobling stik. Det er lavet af flettet, fleksible metal, at kurver og sving med lethed. Denne type levering linje er meget holdbare og tåler buler og dings fra varer under skabet. Brug denne hvis du er bekymret for skade at din levering linje, eller hvis du har en kommerciel vandhane i en tung brug område. Så længe stikket er 1/2 tommer, virker det perfekt med Delta badeværelse vandhaner.

Plastslanger

Plastslanger er en anden mulighed for Delta vandhaner. Den eneste begrænsning er den plastslanger skal have mindst en 1/2-inch stik. Delta vandhaner alle acceptere 1/2-inch stik. Plastslanger kommer med metal fletning inde i plast. Dette giver nogle ekstra beskyttelse, men da Delta faucet ikke lægger noget ekstra pres på fødeledningen gennem dets funktion, dette er kun nødvendigt, hvis du er bekymret for eksterne kræfter ødelægger linjen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com