Hvordan til at lyse op i gamle Køkken Cabinets

October 15

Hvordan til at lyse op i gamle Køkken Cabinets

Udseendet af dit køkken frysere gør en stor indvirkning på den overordnede indretning af rummet. Hvis dine køkkenskabe ser gamle og slidte, men du kan ikke råd til at erstatte dem, give dem en billig makeover til at lyse op i rummet. Enkle ændringer gør ofte en stor indvirkning. Overvej dit budget, færdighedsniveau med hjem forbedringsprojekter og mængden af tid, du ønsker at afsætte til din frysere, når de beslutter, hvordan gøre dem.

Instruktioner

•Brug en blød klud, ren kabinetter og knopper med en blanding af mild opvaskemaskiner flydende og varmt vand. Opvaskemaskiner væske hjælper med at skære fedt, der indsamler på skabene. Skiftevis, bruge eddike blandet med vand til at rense din frysere.

•Brug skruetrækker til at fjerne dørene fra hængslerne. Mark dørene, så du får dem tilbage i den rigtige position når du er færdig. Fjern døren hardware.

•Vurdere nuværende kabinettet tilstand og finish. Hvis du har malet skabene, give dem en ny frakke af maling. Hvis de er plettet, overveje farvning dem en anden farve eller male dem. Hvis den aktuelle finish er stadig i god form, slibe det let og anvende den nye finish. Hvis den gamle finish er peeling eller på anden måde beskadiget, skal du fjerne det med skrabere og kemiske strippere.

•Sand overfladen af køkkenskab døre og rammer. Dette gør det muligt malingen til at holde bedre. Tørre væk enhver savsmuld fra overfladen med en fugtig klud.

•Applicer et tyndt lag primer til kabinetterne. Lad det tørre før male dem med den nye grundfarven. Anvende maling i tynde lag til den bedste finish. Hvis farvningen kabinetter, anvende pletten og polyurethan at beskytte træet.

•Tilføj et design til midten af hver dør, hvis det ønskes. Stencil et billede med paint, decoupage et billede til døren eller bruge vinyl wall stickers til at pynte på skabene.

•Polish den eksisterende køkken kabinet hardware, eller erstatte det med nye drejeknapper, håndtag og hængsler. Tjek din lokale home forbedring butik for billig hardware, der dramatisk ændrer udseendet af de skabslåger.

Hæng dørene tilbage på skabene.

Tips & advarsler

  • En anden mulighed for døre med en forsænket panel indebærer skære ud, bedømmelseskomite og erstatte det med hønsenet eller glas.
  • Spring trin, hvis du ikke ønsker at tage fat på en komplet skab dør makeover. Vælg de trin, der passer bedst til dit budget og ønskede resultat.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com