Florida Citrus træ sygdomme

August 30

Florida Citrus træ sygdomme

Florida citrus træer kan være ofre for mange sygdomme. Fordi Florida har et usædvanligt fugtige klima, formere bakterier nemt, resulterer i betydelig skade til sin citrus træer. Gartnere skal genkende almindelige symptomer, så de kan behandle problemer før mere skade sker. Nogle af tegnene på en citrus infektion på træet blade omfatter pletter, ruhed og beskadigede farvemønstre, ifølge University of Florida.

Citrus skurv

Citrus skurv er en svampesygdom, der forårsager korkagtig udvækster på blade, skud og frugter. Sygdommen begynder på frugt som hævet skurv sår kaldet pustler, med små lyserøde eller lys brun cirkler med hvide Centre. Som pustler udvikle, de blive revnet og ligne vorter. Fordi der er så mange af dem, bliver de forvrængede. Dette Florida citrus sygdom påvirker frugt som mandarin og sour appelsiner, templet appelsiner, nogle mandarin hybrider og citroner. University of Florida anbefaler at bruge kobber fungicider for at kontrollere problemet. Efter omkring to til tre måneder af kronblade falder ned fra træerne, kan frugt modstå citrus skurv.

Citrus grønnere

Citrus grønnere, en bakteriel infektion, er en sygdom, der reducerer frugtproduktion. Træer ramt af denne sygdom typisk dør efter et par år, bemærker Florida Citrus Manual. Skadedyr, der bærer citrus grønnere er kendt som den asiatiske citrus psyllid. Fælles tegn på denne sygdom er gule, plettet blade, der udvikler sig på en enkelt shoot eller en filial. University of Florida anbefaler at fjerne inficerede træer. Før træet fjernelse, behandle træer med en Blandtegning insekticid til at dræbe voksne psyllids.

Melanose

Melanose, en svampe citrus træ sygdom, rammer primært unge grapefrugt, selv om andre typer af citrus træer kan også lide et angreb. Frugt skade fra melanose er generelt forveksles med skader fra rust mide, der er en skade, der føles blødere. Typisk, træer på 10 år og ældre er modtagelige for melanose, noter Florida planter. Fordi melanose udvikler i dødt træ, sikre træer er gratis af træ til at hjælpe med at kontrollere problemet.

Sodede skimmel

Sodede skimmel er en sygdom, der kan sværte bladene af en hel citrus træ. Det er forårsaget af bladlus og mealybugs, der udskiller en klæbende stof kaldet honningdug. Det kan også være forårsaget af særlige bløde skjoldlus og umodne whiteflies. Denne sodet svampe skimmel udvikler uanset hvor søde sirupsagtig stoffer falder. Florida Plants.com anbefaler sprøjtning med olie spray til at forhindre sodede mug. Olie spray kan forårsage mug at flage ud af inficerede frugter, gør frugterne, skinnende og lyse.

Fedtet plet

Fedtet plet, en svampeinfektion, er en sygdom, hvor sporer vokser på blade undersider og blad væv. Dette forårsager cellulære hævelse, fører til blærer dannes på de nederste flader af blade. I første omgang, udvikle gule pletter på øvre blade overflader. Næste, uregelmæssige mørkebrune blærer form på nedre og øvre blade overflader, der er lidt hævet og ser fedtet. Sygdommen er ofte værre om grapefrugt og ananas træer end det er på andre frugttræer. Når bladene er fuldt udvidet er de mere tilbøjelige til at udvikle fedtet plet. Når smittet, er træerne i risiko for resten af deres liv. Ifølge University of Florida opstår fedtet spot for det meste i Southwest Florida fra slutningen af maj til September. Cooper fungicider er afgørende i at kontrollere sygdommen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com