Sådan Care for en Ming Aralia træ

August 30

Sådan Care for en Ming Aralia træ

Ming aralia (Polyscias fruticosa), en lille stedsegrønne træ indfødte til Afrika, Asien og Stillehavsøerne, når op til 8 fod i højden og 4 fod i bredden. Ming aralia ikke kan tåle kulde og gartnere i kolde områder skal vokse træ indendørs. Træet vokser langsomt og producerer høj, attraktive grene, der bøje under deres egen vægt. Velegnet til indendørs dyrkning, ming aralia kan overleve udendørs kun i de sydligste områder af USA.

Instruktioner

•Plant ming aralia i en plantageejer udstyret med drænhuller. Fyld beholderen med en blanding af 2 dele kommercielle potning jord og 1 del perlite eller lys sand at øge dræning. Dårligt drænet jord resultater i rådnende, svampesygdomme og hæmmet vækst.

•Sæt din ming aralia træ i et område, der modtager lys, direkte eller indirekte sollys. En solrig vindue giver den bedste placering for anlægget. Undgå svagt lys situationer, som for lidt lys betydeligt hæmmer plantens vækst og ydeevne.

•Hold temperatur nær din ming aralia træ over 55 grader Fahrenheit på alle tidspunkter, eller koldt skade kunne opstå. Michigan State University udvidelse anbefaler temperaturer på 60 til 85 grader Fahrenheit på alle tidspunkter, som er det normale område i de fleste husholdninger.

•Kapacitet ming aralia om en gang om ugen, eller ofte nok til at holde jorden konsekvent fugtig, i løbet af foråret, sommer og falder måneder. Reducere hyppigheden af vanding til en gang om måneden om vinteren, når fabrikken ligger sovende.

•Når træet om en gang om måneden i løbet af foråret, sommeren og efteråret ved hjælp af en all-purpose stueplante gødning. Anvendes ifølge instruktionerne label for de bedste resultater. Befrugte ikke ming aralia i løbet af vinteren, hvor planten ikke længere vokser aktivt.

•Prune din ming aralia træ i slutningen af sommeren og igen i slutningen af vinteren til at opretholde en attraktiv form. Snip off egensindige grene med sakse, eller fjern døde eller døende blade i hånden, hvis det er nødvendigt.

•Forbind-pot ming aralia en gang om året i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Fyld en container 1 til 2 inches større i diameter end tidligere plantageejer med en frisk potning jord blanding. Vand lige efter ompotning og placere puljen i indirekte lys, indtil nye vækst begynder.

Tips & advarsler

  • Ming aralia træer klare sig godt i høj luftfugtighed. Hvis blad tips begynder at blive brune, kan det skyldes, at relative luftfugtigheden i nærheden af træet er for lavt. Tåge med en sprayflaske eller placere den plante container på en bakke, fyldt med småsten og vand for at øge luftfugtigheden.
  • Vokse ming aralia træer udendørs i USDA hårdførhed zoner 10 til 11 kun. Plant i veldrænet jord i foråret når gennemsnitstemperaturer stige over 65 grader Fahrenheit. Give fuld sol, vand ugentligt gennem forår gennem fall og anvende all-purpose gødning hver måned i foråret og sommeren. Beskære en gang om året, efter behov.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com