Hvordan til at renovere en drue løvhytte

September 1

Hvordan til at renovere en drue løvhytte

Metoden for renovering af en drue løvhytte afhænger af det materiale, der anvendes i arbor. Mange ældre Dorne er lavet af smedejern, og kan indeholde kun en lille mængde af træ. Nogle Dorne bruge cement indlæg og søjler til at holde op træbjælker, vinstokke vokser. Baggård Dorne er overvejende træ og genstand for elementerne. De vil savn renoveret hvert 10-15 år. Arbejde langsomt og forsikre strukturelle stabilitet før du fjerner enhver vægtbærende dele når renovering.

Instruktioner

•Undersøg arbor. Hvis arbor er bygget af flere forskellige materialer og oplev hvad materialer skal reparere og som er i acceptabel stand. Hvis du har cement søjler holder den voksende loft, foretage reparationer til først. Patch cement før du lægger mere vægt på søjlerne i form af nye træ.

•Test for træ dele af arbor ved at trykke på skruetrækkeren ind i dem. Hvis spidsen synker i mere end 1/8 tomme, er træet råddent og trænger til udskiftning. Brug længder af 2 x 4 tømmer og bil jack til at løfte vægten fra de dele, der skal udskiftes. Hvis det voksende loftet består af bjælker, der er bundet sammen, skal du erstatte hele loftet. Gør dette i efteråret når vinstokken kan skæres tilbage uden at skade planten. Brug pres behandlet træ og rustfrit stål eller zink skruer til at afværge fremtidige forfald.

•Lad jern alene, hvis rust er minimal og uden penetration. Slibe overfladen rust fra smedejern kan faktisk gøre mere skade end gavn. Hvis rust er mere avanceret, slibe overfladen af jern, indtil der ses ikke mere rust. Anvende udendørs fugemasse, primer og maling til jern, før den udsættes for fugt.

•Seal nye træ du har erstattet. Brug klar udendørs fugemasse til at holde den naturlige træ look samtidig beskytter arbor fra elementerne. For at gøre arbor ser ensartet, du måske nødt til at forsegle dele af den arbor, at du ikke har erstattet, sammen med det nye træ. En hurtig slibning vil hjælpe med at give gamle træ samme udseende som den nye.

Tips & advarsler

  • Stå ikke under en del af arbor loft du fjerner.
  • Bære øjenbeskyttelse og en hardhat, hvis der er fare for faldende træ.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com