Hvad er farerne ved stråling fra usynlige Pet hegn?

September 1

Trådløse pet hegn bruger et usynligt begravet wire til at markere en grænse. Når nærmede sig, aktiverer radiosignalet udsendes via denne tråd en krave at betingelser kæledyr for at undgå hegnet og forblive inde grænsen. Usynlig pet hegn bruger en meget lav transmissionseffekt og udgør ikke en stråling fare for mennesker eller dyr.

Hvordan trådløse hegn arbejde

Trådløse-- eller usynlig--pet hegn er et system af signal-emitting ledninger begravet i jorden for at afgrænse en grænse. Når en pet går nær grænsen, en batteridrevet krave leverer en advarselslyd, og hvis pet fortsat tilgang, et lille elektrisk stød. Gennem læring, bliver pet konditioneret til at forblive inden for grænsen.

Ioniserende stråling

Formen for stråling med de mest potentiale til at skade levende organismer er ioniserende stråling. Radioaktive materialer og røntgenrør er eksempler på ioniserende stråling.

Ikke-ioniserende stråling

Ikke-ioniserende stråling skader ikke DNA i den måde, at ioniserende stråling kan. Lav frekvens, lavt strømforbrug ikke-ioniserende stråling generelt har ingen effekt på biologisk væv. Eksempler af ikke-ioniserende stråling omfatter moonlight, radiosignaler og pærer.

Trådløse Pet hegnet stråling

Trådløse pet hegn bruge ikke-ioniserende lav frekvens radiobølger på meget lavt strømforbrug. Baseret på Occupational Safety and Health Administration retningslinjer, er lav frekvens og svag transmissionseffekt af trådløse hegn systemer uskadelige for mennesker og dyr.

Power sammenligninger

En storby radiostation kan udsendes på 50.000 watt.

En typisk pære bruger 75 watt.

En standard walkie-talkie kan udsende fem watt.

En typisk trådløs hegnet system bruger mellem fem og 15 watt spredt over flere hundrede fod af begravet wire.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com