Hvad skal man plante med kinesiske Fringe blomster

September 1

Hvad skal man plante med kinesiske Fringe blomster

Loropetalum chinense eller kinesiske fringe blomst, er en stedsegrøn plante, der brister i flor i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Medlem af Troldnød-familien, Loropetalum har den samme type af duftende og spidery blomstrer, der ligner små stykker af farvestrålende konfetti. Native til woodlands af Kina, Japan og Himalayans, denne busk eller lille træ, par perfekt med en række andre buske og stauder, som er planter som vender tilbage år efter år.

Iris Ensata Variegata

Iris ensanta variegate, eller japansk iris, ser godt ud i haven selv når det ikke er i flor. Den farverige hvid og grøn swordlike blade gør en erklæring alle sine egne. Parre det med Loropetalum Carolina midnat eller nogensinde rød til at skabe kontrast i sommerhaven. Japansk iris vokset i kombination med Loropetalum vil drage fordel af regelmæssige ugentlige vanding. Iris ensata er hårdfør i USA-afdeling af landbrugs hårdførhed zoner 3 til 9.

Hemerocallis eventyr Pink

Daylilies er let-pleje planter, der trives i en bred vifte af vækstbetingelser og er nærmest skadegørerfri, ifølge Missouri botanisk have Kemper Center. De pulserende-pink blomster af Hemerocallis eventyr pink ser godt ud kombineret med nogen af Loropetalums. Den lyserøde blomstrer skiller sig ud mod den mørke-farvede blade og blend i bedre med sorter med grønne blade. Hemerocallis eventyr pink er hårdfør i USDA zoner 3 til 9.

Abelia X Grandiflora solopgang

Blankt, grønne blade og lyse, golden-farvet margener, der falmer til cremet gul som fabrikken modnes skabe kontrast når de plantes i kombination med Loropetalum. Vokset mod en række Loropetalum med mørkt løv, skinner Abelia x grandiflora sunrise virkelig. Den hvide trompet formede duftende blomster begynder blomstrer om sommeren, når Loropetalum blomster er visnet. Abelia x grandiflora sunrise er hårdfør i USDA zoner 6 til 9.

Pittosporum Tobira

Japansk pittosporum eller pittosporum tobira, med blanke, grønne blade, er nem at bekymre om og skaber en dejlig højen i haven, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Der er et broget udvalg af denne plante, der også fungerer godt i kombination med Loropetalum. Pittosporum starter livet som en hurtig avleren, der kræver regelmæssig beskæring til at holde det i form. De afskårne grene er fremragende fyldstoffer i floral buketter. Som planten modnes, forsinker væksten betydeligt. Pittosporum blomster i foråret. Det er hårdfør i USDA zoner 8-11.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com