Snegle spiser mine basilikum planter

October 22

Snegle spiser mine basilikum planter

Sneglene er almindelige skadedyr blandt bud basilikum planter. Om dyrkes i beholdere eller i en garden bed, er sneglene en alvorlig trussel mod basilikumblade. Beskytte udendørs basilikum planter og fjerne brikker til at holde planter sunde og producerer længere.

Observation

Kontrollere blade til slug skade, som fremgår af huller i bladene og slim stier efterladt på bladene og omkring bunden af planten. Sneglene kan ses på planten afhængigt af tidspunktet på dagen og vejrforhold.

Eliminering

Fjerne snegle fra på og omkring basilikum planter ved at plukke dem med behandskede hænder. Nøje kontrollere under bladene, som små snegle er i stand til at skjule nemt. Alternativt kan du bruge en pipette til drop, en eller to dråber af ufortyndet destilleret hvid eddike på skovsnegl. Eddike vil opløse skovsnegl, men pas på ikke at få nogen eddike på anlægget basilikum.

Forebyggelse

Tilføje et frisk lag af bark barkflis omkring bunden af basilikum plante i haven eller i beholderen. Sneglene vil ikke kure på barkflis som det ridser deres øm hud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com