Hvordan laver vegetabilske fødevarer

October 26

Hvordan laver vegetabilske fødevarer

Gør vegetabilske fødevarer er enkel og let at gøre fra simple genstande fundet rundt omkring i huset. Disse kan være en meget billigere, kemiske gratis og miljøvenlig måde at fodre dine planter end de barske syntetisk gødning fundet i afsnittet have-supply.

Instruktioner

•Tilføj en kuvert af gelatine pulver til 1 kop kogende vand. Gelatine kan give planter med nødvendige kvælstof. Når gelatine er opløst føje det til 3 kopper koldt vand. Bland godt og hæld på planter.

•Rinse æggeskaller og placere dem i en vand kande, som du bruger dem. Tilsæt vand og lad æggeskaller lægges i blød i vandet. Brug blandingen til vandplanter. Holde tilføje skaller og vand planterne efter behov. Æggeskal er en kilde til calcium.

•Mix 1/4 kop af ammoniak i en gallon vand for planter, der trives på basisk jord. Placer blandingen i en vandkande og drys det over planterne. Dette bør ikke gøres ofte, fordi det vil blive alt for basisk for anlægget. Et andet alternativ til disse typer af planter er at drys træ aske fra naturligt, kemikalie-fri træ på jorden i foråret.

•Sprinkle brugte kaffegrums omkring planter, der trives på syre. Kaffegrums har også vist sig at hæmme svampesygdomme på nogle vegetabilske afgrøder, herunder spinat, bønner, agurker og tomater.

Tips & advarsler

  • Forskning som planter er sure og basiske kærlig før ved hjælp af aske, ammoniak og kaffe-ground metoder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com