Hvordan at rengøre Støbejern radiatorer

September 5

Hvordan at rengøre Støbejern radiatorer

Gammeldags Støbejern radiatorer bruges stadig i mange hjem for varme eller som en attraktiv periode funktion. Støbejern bevarer varme længere end andre typer af radiatorer. Den indviklede design af de fleste Støbejern radiatorer gør det nemt for støv og snavs ophobes og bidrager til en beskidt, kedeligt udseende til radiatorerne. Forhindre snavs i at bygge op med regelmæssige afstøvning og ren radiatorer regelmæssigt for at holde dem ser smart.

Instruktioner

•Vacuum så meget støv og snavs fra radiator som muligt. Bruge en pensel tilknytning til at forhindre flisning maling på radiatoren.

•Sno en tør, ren klud omkring slutningen af en lang pind, såsom en målepind, og sikre klud med tape. Lægge en støv ark eller gammel håndklæde under radiatoren. Indsæt støv klud på pind gennem toppen af radiatoren og skub på bunden, løs og fjerner snavs og støv.

•Fyld en spand med varmt vand og tre til fire squirts husstand eller opvaskemiddel rengøringsmiddel. Fugt en ren, blød klud med løsningen og grundigt vaske ydre af radiatoren. Vride kluden til et punkt til adgang sprækker og svære at nå steder. Give radiatoren en anden vask, hvis det er nødvendigt.

•Aftør radiatoren tør med en blød klud eller gammel håndklæde. At fjerne fugt hjælper med at forhindre rust.

Tips & advarsler

  • Regelmæssigt vakuum eller støv Støbejern radiatorer til at forhindre snavs fra akkumulere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com