Sådan får du en mat Finish med lak maling

September 5

Sådan får du en mat Finish med lak maling

En mat finish på lakeret træ eller andet materiale er en overflade, der vises sløv, fordi det absorberer lys. Når de anvendes korrekt, skaber en mat finish manglende blænding på en overflade, som er let på dine øjne. Snavs og fingeraftryk er mindre synlige, og hele overfladen med en moderne og professionelt udseende. Der er ingen genveje til produktion af en god mat finish. Det er en tidskrævende og arbejdskrævende proces.

Instruktioner

•Rengør overfladen grundigt. Fjerne voks, lim og snavs. Sikre, at overfladen er glat ved slibning med P240 grade sandpapir eller P320 grade sandpapir. Bruge flydende deglosser til at fjerne gamle maling fra en metal overflade.

•Stain en træets overflade, hvis det kræves. Sikre, at den oprindelige træ pletten pels er lidt lysere end den endelige farve du ønsker. Tillad overfladen tørre i en time og derefter anvende en anden behandling af pletten, og en tredje som nødvendigt, indtil du opnår den farve du ønsker.

•Sand ned en træets overflade med P320 slibning papir, der arbejder langs træets årer. Gnid en metal overflade med 0000 grade ståluld, arbejder langsomt i brede kredse. Ren resterende støv med en fugtig klud eller en støvsuger, der har en polstring børste vedhæftet fil. Påfør et lag af lak og lad det tørre i 1 time.

•Brug P400 sandpapir til at slibe træets overflade og 0000 grade ståluld for en metal overflade, ved hjælp af samme teknik som før. Tørre væk støv med en fugtig klud eller brug en støvsuger til at fjerne støv. Anvende en anden lak frakke. Tillad overflade til tørre natten over.

•Brug P400 sandpapir til en afsluttende slibning på træ at nå mat finish. Gnid metaloverflade med 0000 ståluld for den ønskede mat finish.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com