Hvad er årsagerne til en effektafbryder fiasko?

September 7

Hvad er årsagerne til en effektafbryder fiasko?

Afbrydere er switches, der kan fjerne elektrisk strøm fra et kredsløb. De er designet til at åbne automatisk, hvis den elektriske nuværende går gennem dem overstiger deres ratings. For eksempel, i en typisk husholdning kredsløb, kan der være effektafbrydere normeret til 15 eller 20 ampere, også kaldet ampere. På denne måde beskytte effektafbrydere husholdningsapparater fra at have overdreven strøm, som kan skade dem. Overdreven strøm kan også forårsage overophedning af ledninger og elektriske anordninger, som kan resultere i brande.

Fakta

En af hovedårsagerne til circuit breaker fiasko er smøring. Afbrydere har fysiske bevægelser, når de åbner, og producenten typisk smører de bevægelige dele, således at de kan fungere korrekt. Men i nogle miljøer, smøring kan blive ineffektiv over tid. Andre årsager til circuit breaker fiasko er defekt breaker komponenter, tæring, snavs og debris, tolerance dele og materialefejl.

Betydning

Circuit breaker fiasko er væsentlige, fordi de betragtes som sikkerhedsudstyr. Svigt af afbrydere kan forårsage brand på grund af varme forårsaget af overskydende strøm. På grund af dette, højkvalitets effektafbrydere skal overvejes til brug og de skal betjenes i et miljø, der ikke er åbne for snavs og debris. De fleste effektafbrydere holdes fra eksponering til miljøet ved at placere dem i en circuit breaker box.

Forebyggelse/løsning

Effektafbrydere skal inspiceres med jævne mellemrum for at sikre, at der er nogen snavs eller snavs oprustning. De skal også kontrolleres for tegn på korrosion, især i fugtige klimaer. Ved eventuelle tegn på korrosion, bør effektafbryderen udskiftes.

Misforståelser

Nogle mennesker tror, at blot nulstille en effektafbryder vil løse problemet med afbryderknappen åbning, som fjerner elektricitet fra dets tilknyttede kredsløb. Det er vigtigt at forstå, at der er noget om det kredsløb, der tegning overdreven strøm. Dette kan forekomme kun sporadisk. Overvåge enheder på kredsløb til at kontrollere for enheder, der kan overophedning fra den overdrevne strømtræk.

Advarsel

Der er en høj vekselstrøm (AC) spænding i circuit breaker kasser. Ekstrem forsigtighed bør anvendes, når arbejder med live spænding. Selv om en effektafbryder kan fjerne elektricitet fra dets circuit, er der stadig spænding i boksen kredsløb.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com