Kort cykling ovn problemer

September 8

Kort cykling ovn problemer

Kort cykling er et problem, der opstår med ovne i efterår eller tidlig vinter når enheder starter kører, eller når en ovn er korrekt ikke opretholdes. Ovnen vil ikke blive kører, hvilket betyder at det gentagne gange går igennem en komplet cyklus tændsats-brænder-blæser fan operation i flere minutter. Når en ovn fungerer på denne måde, det nedsætter energieffektivitet og er også en indikation af potentielt alvorlige varme problemer.

Begrænset luftstrøm

Manglen på tilstrækkelige luftstrømmen kan forårsage en ovn til kort cyklus. Snavsede eller tilstoppede luftfiltre er en af de mest almindelige årsager til begrænset luftstrøm. Filtre skal udskiftes hver to til tre måneder for at reducere snavs og tilstopning problemer. Hvis luftfiltre samler en stor mængde af snavs fra kanalerne, rense ventilationssystem for at mindske den snavs ind i ovnen. Beskidt luft filtre resultat kort cykling fordi blæseren ikke kan levere nok luft til varmeveksler til at køle det tilstrækkeligt. Tætte, højeffektiv filtre kan også forårsage dette problem, fordi de alt for begrænser strømmen.

Blokerede registre

En lignende situation indebærer blokerede luft aftræk registre. Forkert værelse design kan medføre blokering af lufthuller på grund af møbler eller andre objekter, der er placeret over forsynings- eller registre, som kan også begrænse luftstrøm.

Aircondition spoler

En anden betingelse, der kan påvirke luftstrømmen er beskidt aircondition spoler. Fordamper bredbånd at hjælpe cool en bygning er normalt placeret over ovnen. Funktionen af disse bredbånd er at fjerne varmen fra atmosfæren. Snavs på spolerne blokerer luftstrømmen og forårsage kort cykling i både opvarmning og køling årstiderne.

Termostat placering

For at sikre korrekt drift, mount termostater på en indvendig væg i et ofte besatte område i hjemmet. Termostater skal placeres fra forsyning registre, som disse kan påvirke mængden af varme, der produceres, forårsager enheden for at slukke sig selv, før tilstrækkelig varme opstår. Området bør også være fri for kladder, sollys og andre effekter forårsaget af windows.

Overophedning

Nyere ovne har sikkerhedsanordninger, der overvåger overordnede temperaturer, herunder en termostat, også kendt som den høje limit enhed, monteret inde i enheden, der lukker ned ovnen, hvis enheden mener ovnen overophedning til det punkt hvor revner kan opstå i metal eller en brand kan begynde. Løs eller brudt blæser fan bælter og beskidt turbineblade kan også forårsage denne betingelse.

Termostater kan også ophobes snavs, som kan interferere med bevægelige dele inde i ovnen og føre til at lukke ned. Elektriske afbrydere på de fleste termostater kan heller ikke med alderen, hvilket fører til kort cykling.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com