Hvad er Melaleuca produkter?

September 11

Hvad er Melaleuca produkter?

Olie af Melalueca Inc. blev grundlagt i i 1984, snart efter medejer Roger Ball lavede en tur til Australien og lærte om en helbredende planten anvendes bredt af den australske aboriginals--træet melaleuca eller te. Den oprindelige virksomhed venture var imidlertid lukket ned på grund af juridiske komplikationer og rebranded som Melaleuca Inc. i 1985. Ved hjælp af en teknik, multi-level marketing, Melaleuca Inc.sold en række produkter baseret på de rapporterede sunde egenskaber af melaleuca olie. Nu kendt som Melaleuca Wellness Compnay, har linjen udvidet til varer, som ikke indeholder nogen melaleuca olie.

Vitaminer og kosttilskud

Melaleuca selskabet sælger kosttilskud formuleret for kvinder, mænd og børn samt specifikke sundhedsproblemer såsom immune støtte, hjerne sundhed, graviditet og prostata sundhed.

Husholdning og rengøring

Produkter til rengøring Tøjvask, gulve, retter og generelle husholdning er tilgængelige fra Melaleuca virksomheden ud over en række luftfriskere og duftende stearinlys.

Personlig pleje

Melaleuca selskabet markedsfører grundlæggende førstehjælp forsyninger såsom smertestillende midler, brænde fløde og antiseptisk creme langs med medicin for forkølelse, halsbrand og tør hud. Der findes også produkter til tandhygiejne, bad, hud og hårpleje. De bærer en fuld udvælgelse af make-up, herunder parfume og Köln.

Mad og vægttab

Måltid barer, sportsdrikke, protein shakes og andre vægttab foods sammen med et lille antal økologisk snack produkter og morgenmadsprodukter markedsføres af virksomheden.

Pet omhu

Produkter til pleje, uddannelse og godbidder fyldes op linjen Melaleuca pet omhu.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com