Hvad skal bruges til en Grow lys for frøplanter

September 13

Hvad skal bruges til en Grow lys for frøplanter

Grow lights er særlige lys, der udsender et bredt spektrum af lysbølger. De er også lysere end normale lysstofrør. Disse to egenskaber gør dem egnede til brug som vokse lyser for modne planter, unge, voksende planter og stiklinger. Når frøene først spire, de har brug for meget intens, lyse lys, men de kræver ikke et fuldt spektrum af lysbølger. Det betyder, at planter ikke behøver særlige vokse lyser for at udvikle.

Lysbølger

Sollys er ikke en enkelt farve, men består af en kombination af lys bølger i mange forskellige farver. Disse farver vises, når lyset er set gennem et prisme. Prismatiske effekten af vanddråber er, hvad der forårsager lys til at opdele i bands af farve, vi kender som regnbuer. Spektret af lys bølger har blå bølger på ene ende og rød bølger på den anden.

Lysstofrør

Standard fluorescerende pærer, den type, der anvendes i kontorer og workshops, udsender meget lidt undtagen for blå lys bølger. De er generelt ikke meget lyse, men de har tendens til at være cool i drift. Dette tillader dem at være placeret meget tæt på dyrkning af planter, hvilket gør på grund af manglende intensitet af deres nærhed til planterne. Fordi blåt lys fremmer væksten af Bladplanter, denne type af pære kan bruges til at vokse og slags plante, som ikke har blomster eller frugt. Fluorescents kan bruges til at dyrke planter, men skal placeres inden for 2 til 3 inches af planter til at give tilstrækkelig lys.

Glødepærer

Glødepærer, almindeligt anvendt til lamper og lysarmaturer, kommer i mange forskellige wattager, hvilket betyder, at de kan give meget lys til planter. Disse lys er ikke meget tilfredsstillende, når det bruges som vokse lyser af to hovedårsager. Det første problem er, at lyset har tendens til at være langt mere fokuseret end med en fluorescerende lys, hvilket resulterer i et forholdsvis lille område af belysning. Det andet problem er, at elpærer er helt varme og kan ikke placeres tættere end 24 inches på planter, begrænser deres effektivitet. De kan bruges til at supplere fluorescerende lys, eftersom glødepærer slukkede rødt lys, men planter har brug for blå lys til at vokse, så glødepærer er ikke et godt valg til at få dem i gang.

Grow Lights

Der er både glødepærer og fluorescerende vokse lyser tilgængelige, som begge er blevet forbedret for at give et bredere spektrum af lys bølger. De glødepærer stadig har spørgsmål om varme og fokus, hvilket gør dem uegnede til de fleste applikationer, herunder frøplanter. De fluorescerende vokse lyser, men kan bruges til at med held vokse planter. Da nogle vokse lyser er varmere end standard lysstofrør, er det vigtigt at kontrollere fabrikantens anvisninger, så lysene er placeret i den rigtige afstand fra planter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com