Hvordan man laver en silke blomst brudebuket

November 14

Hvordan man laver en silke blomst brudebuket

Folk vil betale en masse for en silke blomst brudebuket fordi de er vigtige og ser meget kompliceret at gøre. Du vil blive overrasket over hvor nemt det er at sætte sammen. Vær ikke bange for at rode, fordi med silke blomster alle fejl kan blive rettet. Det vigtigste om enhver blomster er de smukke uanset hvad du gør for dem. Ved også at der er ingen silke blomst lov, der er ingen rigtige eller forkerte. Når du er tilfreds med resultatet, det er når du ved, de er gjort rigtigt. Følg vejledningen nedenfor og Lær hvordan man sammensætter en silke brudebuket som en professionel blomsterdekoratør for en brøkdel af omkostningerne.

Instruktioner

Hvordan man laver en silke blomst brudebuket

•Ansigt til butikken og vælg din silke blomster. Her er nogle ting at huske. De fleste brude foretrækker hvide blomster, men i fotografier blomsterne bliver tabt på baggrund af den hvide Brudekjolen. Hvis du bruger hvid ville det være en god idé at også sætte nogle blade eller pastel farvede bånd til at matche farverne på brudeparret part. Du kan også vælge at sætte nogle farvet baby's breath mellem blomster, eller stephanotis med en lille perle limet til centrum, eller endda nogle farvede illusion veiling materiale.

•Sæt en dråbe lim hvor stilken møder skum i holderen. Der er to slags buket indehavere, en har Styrofoam for de mere robuste stilke af silke blomster og den anden bruger en grøn blomsterhandlere skum. Du kan bruge enten, men blomsterhandleren skum vil ikke holde blomsterne godt hvis du tager dem ind og ud for positionering fordi stilke vil efterlade store huller i det. Styrofoam er mere tilgivende af din omarrangere. Uanset hvad du vælger det kan ikke være en dårlig idé at sikre stilk til skum med en dråbe eller to af limen. Kun gøre, når du er sikker på blomst placering.

•Klippe stængler af blomster med wire kuttere at holde for øje, at jo længere stilke er, flere blomster du skal bruge til at lave buketten. Start med omkring 3 inches af stænglen. Hvis du ønsker en cascade figur vil du efterlade de nederste blomster et par inches længere. Vær ikke bange for at skære dem forkert. Hvis de er for lang, kan du altid skære mere, og hvis de er for kort du kan vedhæfte stængel med den blomstret bånd og ingen vil nogensinde kende forskel.

•Sæt de silke blomster i indehaveren at holde tankerne den figur, du vil ende op med. Du vil på dette punkt har huller mellem de blomster, hvor du kan se igennem til skum. Dette er, hvor din fyldstoffer kommer. Til baby's breath du kan skære små klaser af det og wrap ledning fra blomster plukket omkring stængel dele og bruge en træ pick til at indsætte det i skummet. Tilføje et stykke af fyldstof ad gangen, indtil du opnår den ønskede effekt. De vigtigste blomster bør ikke overlappende hinanden og mellemrummene i mellem dækket med uanset fyldstoffer du bruger. Opmærksomme på siderne hele buketten, medmindre der er filler der du vil kunne se skummet fra siden. Håndværk butikker har også blonde stykker, som du kan glide over håndtaget af indehaveren til at dække disse sider.

Tips & advarsler

  • For at gøre fyldstof fra illusion veiling, skære materiale ind i en cirkel på størrelse med en kop kaffe kan låg. Du vil have flere lag af kredse i hvert stykke, fire er normalt nok. Placere lag oven på hinanden og med dine fingre knivspids og samles i midten og indhyllingsafstand det midterste, forlader pick til at handle som en stængel, så du kan placere det i holderen wire fra en blomstret pick.
  • For at gøre buer som fyldstoffer tag båndet du har valgt og klemme det omkring en halv tomme fra slutningen. Husk på du altid i højre side op. Gøre en sløjfe og udvide båndet for at gøre en anden sløjfe i den modsatte retning. Bringe båndet til fingrene der knibe og holde den midterste og twist så at din højre side er stadig op. Gentag denne proces, indtil du har mindst fire til seks sløjfer i hver ende. Klip båndet og bruge wire del af blomster plukket til at sikre båndet du klemme. Wrap wiren så stramt som muligt, forlader pick at bruge som en stilk. Du kan derefter trække loops til at gøre bue perfekt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com