Hvad vil få mudder pletter ud af en farves dæk?

November 18

Et godt farvede dæk giver beskyttelse samt udseendet af luksus. Stadig, vragrester som mudder kan forårsage alvorlige æstetiske mangler i noget dæk. Derudover pletter såsom mudder ofte bære med dem bio-sagen, der kan tjene som en katalysator for skimmel og meldug. Heldigvis findes flere metoder til at fjerne mudder fedtpletter på udendørs hjem tilføjelser såsom dæk.

Friske og lyse pletter

Hvis mudder pletter er kun et par dage gamle og ikke tung, rensning af hoveder som du vil rense et køkkengulvet med en rengøring kemiske anvendes med en moppe eller svamp. In-Home kemikalier såsom blegemiddel eller ammoniak er for barsk for en farves dæk; i stedet bruge kemikalier som natrium percarbonate eller andre blid udrensning agenter. Sprede en fortyndet blanding af sæbe og vand på dækket, og arbejde det ind i pletten, frigøre mudder snavs. Når pletten er grundigt rengjort, skylle snavs væk med frisk vand og sæbe.

Tunge farvning

Større mudder pletter eller pletter, der har haft tid til at indstille, kræver en mere kraftfuld løsning. I disse tilfælde er partikler af mudder indgivet i små sprækker i pletten på dækket. Gratis disse partikler og fjerne mudder pletter med en højtryksrenser, som skubber vand ud med høj nok hastighed til blast partikler af snavs ud af områder lille nok, at selv mops og børster ikke kan få dem. Kraft fra en højtryksrenser giver sprøjtepistol til blast mudder partikler ret off dæk, ofte uden at bruge opløsningsmidler eller rengøringsmidler. Fordi en højtryksrenser sprøjtning magt er så stor, bruge en railfanning spids vedhæftet fil til at afhænde området i vandet, eller en del af træ pletten kan fjernes sammen med mudder.

Farvning med mug

Fordi mudder bærer ofte partikler af organisk materiale, findes skimmel og meldug ofte bebor eller stammer fra mudder pletter. Disse skadedyr kan spredes fra pletten til dæk og endda fodre på træ. Fjerne skimmel og meldug med et krat pensel og høje koncentrationer af natrium percarbonate og blid sæbe. Disse kemikalier bleach ud skimmel, mens også løfte mudder pletter fra dækket.

Pletter før afslutning

Lejlighedsvis, bliver en mudder plet tilsyneladende kun efter farvning. Om fastsættelse af en mudder pletter, der fandt sted før træ farvning kræver, at boligejer fjerne træ pletten rundt mudder med maling fortynder eller andre plet fjernelse kemiske. Når udsat, vaske mudderet af med vand og sæbe, natrium percarbonate, og derefter re-plet overfladen. Nogle misfarvning kan medføre da pletten er friske i forhold til resten af dækket.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com