Hvordan du indstiller en Digital ur

September 20

Digital ure er rimeligt prissat, alsidige og allestedsnærværende. Deres edb-baseret design betyder, at de holder nøjagtig tid og ikke kræver en masse vedligeholdelse. De kan imidlertid være frustrerende, hvis du glemmer hvordan du indstiller dem, når det er nødvendigt at ændre tid, dato eller andre parametre. Her er et kig på hvordan du indstiller en typisk digitalt ur.

Instruktioner

•Tag et kig på dit ur. Mens modeller og mærker varierer, vil du finde et par ting til fælles på næsten dem alle. Først, vil de forskellige driftsformer. Et typisk digital ur kan have tilstande for tid, stopur, dato, alarm og timer, at nævne nogle få. Se på dit ur til en knap der hedder "mode." Tryk flere gange for at se, hvad der er tilgængeligt. Typisk vises uret navnet på hver tilstand som du trykker på knappen gentagne gange. Når du har fundet den tilstand, du vil justere, stoppe der.

•Look for en knap, der hedder "sæt" eller "justere" på dit ur. Placeringen afhænger af mærke af ur, du ejer. Tryk på og hold denne knap. Efter et par sekunder, tiden (eller uanset tilstand) du har valgt vil begynde at blinke. I de fleste tilfælde skal du markere det element, du vil justere (minutter eller timer) ved at trykke på "mode" igen. Når den del du vil blinker, du er klar til at justere den.

•Tryk på en knap for at fremme parameteren (timer eller minutter), du har valgt. Denne knap kan eller kan ikke mærkes. Hvis det ikke er mærket, bliver du nødt til at eksperimentere med forskellige knapper. Når du har indstillet den første parameter, skifte til andet ved at trykke på "mode." Følge den samme rutine at justere. For at afslutte, vil du typisk Tryk på knappen "set".

•Brug ressourcer tilgængelige for dig. Der er tusindvis af digitale ur stilarter på markedet, hver med lidt anderledes indstilling metoder. Når du køber et ur, tuck manualen væk i en sikker placering for reference. Hvis du ikke har den håndbog, lave en hjemmeside søgning. De fleste større producenter holde deres manualer online for nem fremtidig reference.

Tips & advarsler

  • Kigge efter manuelt online, hvis du ikke har det. Det er en bedre måde at gå end "jagt og hakke."

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com