Hjem retsmidler til rengøring hvid sko

November 27

Hvide sko ser ren og sprød og egner sig til en bred vifte af forår og sommer mode. Uanset om de er lavet af læder eller lærred, kan de hjælpe ethvert outfit ser poleret og stilfulde. Ulempen til hvide sko er, at snavs og snavs viser på dem hurtigt. Der er nogle hjem retsmidler til rengøring din hvide sko, der er værd at prøve før du kaster håndklædet i ringen. Du sandsynligvis har de nødvendige elementer i dit hjem eller kan købe dem på din lokale købmand.

Citron

Klemme nogle friske citron eller nogle citronsaft i ca 4 ounce af koldt vand. Ryst eller rør for at blande det sammen. Dyp en ny svamp i væsken og vride det ud. Forsigtigt krat pletten, tilføje mere citron vand efter behov.

Hvis skoene er lavet af lærred eller en anden type stof, sætte dem udenfor i direkte sollys og efterlade dem der i flere timer. Kombinationen af citron og solen kan blegemiddel pletten, hvis skrubbe processen ikke fjerne den. Undlad at angive lædersko udenfor.

Blegemiddel

Blandes én del blegemiddel til fire dele vand. Bruge en lille krat pensel dyppet i flydende til at skrubbe pletten. Skyl en krat pensel med rent vand og fortsætte med at skrubbe pletten, indtil det er gået. Vær omhyggelig med ikke at få blegemiddel blandingen på nogen tøj eller stof.

Hvis skoene er lavet af læder, Sørg for at tørre dem helt og behandle dem med en sko olie eller Indsæt. Blegemiddel kan forårsage læder til tørre og knæk hvis det ikke er fjernet helt.

Hvis skoene er lavet af lærred eller stof, prøv at sætte dem i solen efter blegemiddel behandling.

Bagepulver & More

Lav en pasta med bagepulver og vand og sprede det på pletten på din hvide sko. Når pastaen tørrer, krat over det med et tørt krat pensel. Dette vil fjerne resten af pastaen. Hvis pletten ikke har ophævet eller i det mindste mindsket, Følg med nogle varmt vand. Tør lædersko grundigt. Du kan blot lærred sko tørre, gentage bagepulver proces indtil pletten er væk.

For lærred tag sko en gammel tandbørste og en lille dab af kridtning tandpasta. Krat pletten med tandbørste og skyl skoen grundigt. Bruge tandpasta til lædersko så godt, men brug en blød klud eller en køkkenrulle i stedet for en tandbørste.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com