Hvorfor min Grill stinke?

September 24

Hvorfor min Grill stinke?

Gas grill grill er hurtig og bekvem når madlavning sommer eftermiddag burgere for familien eller tjener som den sociale center i et kvarter cookout. Grillen skal se og lugte rent for uanset hvilken anvendelse. Fedt og mad rester samler sig i sprækker, på indvendigt overflader og gulvet i grillen. Fedt stinker som det aldre og vender harsk. Lad ikke en stinkende grill forkæle duften af den perfekte bøf.

Afmontere grillen

Sluk grillen og afbryde gas linje. Find den håndbog, der fulgte med grill og henvise til det som nødvendige for demontering retninger for din bestemt type af grill. Fjerne alle aftagelige dele, begyndende med den opvarmning rack og madlavning gitter. Videre til flammen vagt over en gasbrænder og fjerne det, udsætter brænderen. Afbryde brænderen og fjerne briketter. Bemærk nøje, hvordan hver del blev demonteret.

Rengøre Grill dele

Skrab den opvarmning rack, madlavning rack og flamme vagt fri for stinkende bebyggede rester med en stiv stål stålbørste. Sted madlavning stativer og flamme vagt for at suge i en opløsning af lige dele hvidt destilleret eddike og varmt sæbevand. Skrub dem med en slibende krat pad, skyl og lad dem lufttørre. Skrab gasbrænder med en stålbørste og bruge en tandstikker til at rense ud gas havnene langs siden af brænderen. Brug ikke vand på brænderen.

Ren briketter

Gas grill bruger typisk keramiske eller lava rock briketter til at opbevare og distribuere varme. Ren keramiske briketter ved at børste dem med en tyk børste til at fjerne ophobning af stinkende debris. Nedsænke dem i hvidt destilleret eddike i 15 minutter; Skyl med kogende vand og luft tørre. Lava briketter er renset af blot børste dem grundigt, uden at få dem våde med en tyk børste; erstatte dem hver sæson.

Rengøre Grill kroppen

Wrap alle udsatte åbninger og forbindelser tæt med aluminiumsfolie at gøre dem så vandtætte som muligt. Skrab den indvendige overflade af grill med en stålbørste. Bruge en spartel til at grave ind i sprækker og skrabe ud hærdet fedt. Skrub den indvendige overflade med varmt sæbevand. Skyl indvendige overflader med kogende vand til at vaske væk stinkende fedt oprustning.

Saml grill Grill

Fjern aluminiumsfolie fra åbninger og forbindelser og lade delene og grill krop helt blive tør. Begynde med en gasbrænder og saml grill grill i samme rækkefølge som du afmonterede det. Erstatte briketter og forbinde gas til grillen. Start grillen og observere dens ydeevne gennem hver brænder indstilling. Sluk grillen og dække det indtil den næste cookout.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com