Hvor man kan plante blomster for at holde Bugs væk

September 25

Hvor man kan plante blomster for at holde Bugs væk

Lære vaner af de blomster, du ønsker at vokse og bugs de tiltrækker før du plante den mest succesfulde havearbejde oplevelse. Plante blomster for at tilbyde naturlige skadedyrsbekæmpelse afskrækningsmidler eller plante i områder hvor bugs er mere let styres.

Kravlende insekter

Hvis du planter dine blomster i en have vrimler med naturlige, blomstrende skadedyr afskrækningsmidler, du kan plante blomster bare om mulden sted og solen vil støtte dem. Morgenfruer holde et væld af fælles kravlende insekter i skak. Pycnanthemum muticum, bjerg mint er en anden blomstrende plante kendt at afvise chiggers og flåter, mens Rejnfan frastøder myrer.

Flyvende insekter

Flyvende insekter præsentere endnu en udfordring at en blomsterhave. At vælge planter, der er ikke en fødekilde eller henlede flyvende insekter er et godt sted at starte. Basilikum, kan tilføjes som en krydret følgesvend, som det det sagde at holde væk begge fluer og myg. Plantning dine blomster i Potter på en hardscape græsplæner, træer og planter, kendt for at tegne bugs eller langt fra del af værftet du bruger mest, er andre muligheder.

Hvis alt andet fejler

Plante dine blomster i ampler, hævet beholdere eller i gryder inde en screenet i våbenhus. Kontrollere undersiden af blade, blomster og nedenunder potten hver gang du vand. På første meddelelse om programfejl, spray anlægget med en mild sæbevand løsning eller vaske skadedyr væk med en regn indstilling på din vandslange.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com