Plantning Gunnera

September 25

Plantning gunnera i haven er en måde at plante et stort stykke af tropiske. En plante, der indeholder paraply skygge, gunnera's store blade og spredning egenhændigt ændrer nogen landskab i et udstillingsvindue for regnskovens skønhed. Selvom massive i størrelse, er gunnera forholdsvis let at plante. At sikre denne artens overlevelse, være tæt opmærksom på at efterligne jordbundsforhold af regnskoven. Når gunnera acclimates til sit nye hjem, kan den nydes i mange år med ordentlig pleje og vedligeholdelse.

Identifikation

Gunnera manicata tilhører familien Gunneraceae. Det er også kendt som Gunnera brasiliensis fordi Brasilien er sine indfødte vækststeder. Sin fælles navne omfatter gunnera, kæmpe gunnera, kæmpe rabarber og dinosaur mad. Denne plante kan vokse til højder af 8 til 10 fod, med en spredning på 8 til 10 fod. Dens massive blade, der vokser fra thorn-dækket stængler, er typisk 6 fod bred.

Jordbundsforhold

Den jord, hvorpå du plante gunnera bør være rig, med en passende mængde af humus og kompost. Den placering, hvor gunnera er plantet er også vigtig. Planten skal have fuld sol, men den kan trives i halvskygge. Dens blade skal også beskyttelse mod stærk blæst og kulde om vinteren. Dette er også, hvorfor det typisk være plantet i zoner 7-10. I løbet af vinteren, er de store blade afskåret, og derefter vendt for at dække anlæggets krone. Det er derefter dækket med et tykt lag af halm eller andre barkflis, til at gøre en barriere mellem plantens krone og det kolde vintervejr, indtil foråret.

Vanding

Gunnera brug fugtig jord, der har en konstant forsyning af vand. Den trives godt i nærheden af flodbredder, vandløb, søer og damme. Hvis dette ikke er muligt, skal derefter en ensartet, daglig vanding tidsplan følges, især i de varme, tørre måneder.

Foråret plantning

Plante arter i det tidlige forår, når faren for frost er overskredet. Når plantning gunnera, er det vigtigt at berige jorden ved at tilføje gødning og kompost gødning. Tilføje mere gødning, som det tager rod og liggende i jordbunden.

Formering

Gunnera kan formeres ved frø eller stiklinger. Frøene kan startes indendørs; de er langsomme til at spire. Når frøplanter nå et par inches i højden, kan de blive transplanteret udendørs. Gunnera kan også overføres fra sin basal bud udklip.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com