Hvad filtrere godt vil tage ud kalksten?

September 26

Hvad filtrere godt vil tage ud kalksten?

I områder af landet med naturlige kalksten formationer indeholder godt vand filtrering ned gennem kalksten en masse af calcium og magnesium, der siver ud af kalksten. Dette giver hårdt vand og omfanget oprustning på glas og apparater. Vaske-og rengøringsmidler arbejde ikke så godt i denne hårde kalksten vand, så det er svært at holde tøj og apparater ren. Frafiltrere mineraler fra kalksten vil resultere i blødere vand, der ikke efterlader omfanget oprustning bag.

Sediment filtre

Sediment filtre fjerner partikler fra vandet. Hvis dit vand er mælkehvid eller overskyet fra kalksten mineraler, kan et sediment filter fjerner de store partikler, der påvirker udseendet af dit vand. Afhængigt af hvor mange partikler dit vand indeholder, filtre kan blive tilstoppet og kræver hyppig skiftende. Sediment filtre også bortfiltrere snavs og jernmalm. Selv efter at du har filtreret din vand med et sediment filter, kan det stadig indeholde en stor mængde af opløst mineraler fra kalksten.

Omvendt osmose

Omvendt osmose vand behandlingssystemer filtrere vandet med et sediment filter, så tvinge denne filtreret vand gennem en eller flere meget fine membraner til at fjerne forurenende stoffer og mineraler. Omvendt osmose fjerner calcium og magnesium forbundet med kalksten i vand, efterlader dig med næsten rent vand. For at holde enheden fungerer korrekt, skal du ændre filtre og membraner regelmæssigt — hvor ofte afhænger af typen enhed du køb og mængden af forurenende stoffer i vandet. Fordi omvendt osmose systemer er generelt dyre, de generelt kun anvendes til drikkevand, ikke til et helt hus system.

Afkalkningsanlæg

Vandblødgøringsapparater fjerner calcium og magnesium fra vand ved at filtrere vandet gennem en polymer harpiks fuld af negativt ladede salt ioner. Den negative ladning i salt-ioner tiltrækker de positivt ladede calcium og magnesium ioner, forårsager mineraler til at binde med salt i harpiks i stedet for tilbage i vandet. Vandblødgøringsapparater kan fjerne de fleste af kalksten mineraler fra vand. Afkalker systemer for hele huset koste flere hundrede dollars (fra 20110 og kræver regelmæssig genopfyldning med salt eller et lignende produkt.

Andre overvejelser

Drikke hårdt vand fra kalksten har ingen negative sundhedsmæssige bekymringer for de fleste mennesker, men forlod af hårdt vand gør blødgøring af vand eller at finde en anden måde at fjerne de opløste mineraler ønskeligt for mange mennesker. Hvis du er bekymret for natrium i din kost, tjekke med din læge før du installerer en vand-blødgører, som processen tilføjer nogle salt til vandet. Afhængigt af hvordan hårde er dit vand, du skal bruge en kombination af metoder, såsom sediment filtre og en vand-blødgører. Du kan købe test kits til at bestemme over dit vand hårdhed. Kits måle mængden af opløst mineraler i vandet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com