Sådan reparation Buckled brusebad væg flise

September 29

Sådan reparation Buckled brusebad væg flise

En buckling eller delvist hævet flise på dit brusebad væg normalt betyder, at vand har fået bag flisen — ofte gennem revner i injektionsmørtel — og forårsaget wall materialet til at udvide, skubbe flisen udad. Dette er et af disse problemer, at feeds på sig selv, bliver værre hvis du udskyde reparation, fordi buckled flisen tillader flere vand at komme bag tilstødende fliser. Løsningen er at udtrække og re-sæt flisen, eller sætte en udskiftning flise på sin plads, hvis den eksisterende fliser er blevet beskadiget ved den buckling.

Instruktioner

•Scrape fuger ud fra omkring den buckled flise med din injektionsmørtel så ved at gnide klingen frem og tilbage over overfladen. Grave ned gradvist, pas på ikke for at beskadige de omkringliggende fliser eller wallboard bag fliserne.

•Anbring dit mejsel så spidsen sidder i injektionsmørtel linje på kanten af flisen på sin base. Forsigtigt slå mejslen med en hammer, løsne så meget af mørtel som muligt. Hvis flisen ikke er brudt, prøv ikke at bryde den. Mejsel omkring alle sider af flisen gentagne gange, indtil det kommer ud. Rydde op på væggen med din mejsel.

•Brug din spartel til at sprede flise mørtel på bagsiden af flisen (enten en udskiftning flise, hvis det er nødvendigt eller den originale flise, hvis det er reddes). Sæt flisen på plads, afstand mellem det jævnt med fliser rundt om den. Lad mørtel tørre i 24 timer.

•Grout plads omkring den flise, presning injektionsmørtel til det med din injektionsmørtel murske. Aftørre overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp. Lad injektionsmørtel kur i tre til fire dage. Brug ikke brusebad i løbet af denne tid.

•Applicer injektionsmørtel fugemasse over de nye fugerne, maleri på et tyndt lag af det over injektionsmørtel overfladen.

Tips & advarsler

  • Brug beskyttende øje goggles mens grave ud den gamle injektionsmørtel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com