Elektriske hånd værktøjsliste

September 29

Elektriske hånd værktøjsliste

Der er en række forskellige former for elektrisk håndværktøj, beregnet til mange forskellige industrielle og hjem anvendelser. Som navnet antyder, er disse håndholdte værktøjer bruges til små prøvning, konstruktion og reparation. I modsætning til elektriske værktøjer, der er blot eldrevne, elektriske værktøjer (om eldrevne eller ej) er værktøjer, der bruges specielt til elektriker-type programmer.

Tænger

Tænger i alle forskellige former og størrelser er nogle af mest ofte anvendes håndværktøj i elektriske applikationer. Needle-næse tænger er især vigtige for manipulation og håndtering af små elektriske anordninger.

Isoleret værktøjer

En række fælles håndværktøj (hamre, tænger, skruenøgler og skruetrækkere) er nødvendige for elektriske vedligeholdelse og reparation. På grund af karakteren af el-arbejde, men skal disse værktøjer være isoleret. Isolering dækker de gribende områder af håndværktøj, beskyttelse mod elektrisk stød.

Kuttere-strippere-krymper

Strippere, fræsere og krymper er alle væsentlige håndværktøj til Elektrikeren. Nogle værktøjer kommer med en kombination af to eller alle tre af disse funktioner. Strippere der bruges til at fratage kappe (isoleret dækker) fra ledninger og kabler i faste længder. Kuttere er brugt til at skære ledninger og kabler; de bør ikke bruges til at skære wiren eller kabel, de ikke er bedømt. Krymper eller crimper tænger, der bruges til at oprette en krympe og tilslutte to længder af tråd eller en længde på wire til en crimp pin.

Elektriske testere

Der er et par forskellige typer af elektriske testere, en af de mest almindelige er multimeter. Nogle testere har et stik bruges til at teste simpelthen strøm eller spænding af en stikkontakt. Strenge spænding testere kommer undertiden i trådløse versioner for at undgå chok, når test kredsløb eller forretninger med ukendt aktivitet. Multimetre kombinerer funktionerne af de fleste andre elektriske testere, så du kan måle AC og DC spænding, strømstyrke og modstand.

Chip udsugningsanlæg

Chip udsugningsanlæg normalt ligne high-tech pincet. De bruges til sikkert udvinding kredsløb chips fra kredsløb. Disse er et vigtigt værktøj for alle, der arbejder på computere.

Pick-up værktøjer

Håndværktøj til afhentning er et must-have for nogen arbejder med elektriske eller elektronik. De bruges for opsamle små objekter--som wire stykker, skruer og kredsløb chip--fra svært tilgængelige steder. Der er mange elektriske situationer, i hvilke pick-up værktøjer er en nødvendighed for at få adgang til og hente tingene på en micro skala. De bruger primært enten vakuum sug eller magnetisme til at hente objekter. Mange modeller har lille indbyggede lommelygter til at hjælpe belyse arbejdsområde, da disse håndværktøj anvendes ofte i mørke kroge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com