Hvad man skal bruge til at slippe af med Attic skadedyr

September 30

Når skadedyr tager bopael i loftet, kan ellers gavnlige væsner blive en fare for sundhed og sikkerhed. Når nesting udenfor, bier, flagermus og fugle spiller en vigtig rolle i miljøet, men når inde, de kan tygge ledninger og sprede mider og lopper. En infestation kan betyde udfører nogle udryddelseslejre dig selv, men mange gange de mest effektive værktøjer er en telefon og antallet af en professionel exterminator.

Bier og hvepse

Når bier og hvepse bygge reder i loftet, kan det udgøre en fare for alle i hjemmet. Hvepse er specielt farligt, da disse stærkt pågående insekter vil sværm og stikke til at beskytte deres rede. Hvis reden er i syne, såsom hængende fra loftet bjælker eller konstrueret i et hjørne, vil anvende hveps, hornet eller bi spray direkte til reden dræbe mange af insekter. Du skal muligvis gentage dette flere gange, før der ikke er nogen mere aktivitet, og du bør altid anvende den om natten når insekter er mindre aktive. Hvis reden er inde i væggene i loftet, kan pulvere pustede i rum være effektiv; i disse tilfælde kan du bruge caulk for at forsegle reder i væggen, når alle hvepse er døde i stedet for at skulle fjerne dem.

Flagermus

Når flagermus er udenfor, de fungerer som naturens pest control agenter, men i loftet de kan sprede kan sygdommen og lugt deres ekskrementer være overvældende. Mange af de almindelige enheder for bat kontrol, herunder stroboskoplys og ultralyd tonegeneratorer, kan være meget ineffektiv. Fordi de er så gavnlig for miljøet, beskyttes mange typer af bat kolonier; i dette tilfælde skal du fjerne dem fra loftet eller hjem i live, så de kan flytte til et andet område. En professionel kan gøre dette effektivt og sikkert, men bagefter, du kan bruge nogle værktøjer til at forhindre angreb i at ske igen. Placer wire skærme over alle adgangspunkter som skorstene; som flagermus kan klemme gennem åbninger mindre end en halv tomme bred, vil caulking sådanne åbninger også forhindre yderligere episoder.

Fugle

Spurve og stære er blandt de mest almindelige fugle, der yngler i tagskægget af loftet, og desværre, disse rodet væsner kan foul hele loftet ikke kun med deres ekskrementer, men også med hvad de samles til deres reder.

Fjernelse af fugle er generelt noget du kan gøre uden hjælp fra en professionel. Beskyttende tøj og en vejrtrækning maske vil hjælpe med at forhindre spredningen af bakterier og inhalation af fjer, skæl og tørrede ekskrementer. Grundigt rense hele loftet indlejringsniveauer materialer, bortskaffelse af dem i en affaldssæk. Afhængigt af tid af året, kan det betyde, beskæftiger sig med nyligt udklækket baby fugle--hvis det er muligt, vente, indtil disse fugle har forladt reden. Efter du har fjernet alle redemateriale, skal du bruge skærmen for at forsegle alle indgangspunkter for at forhindre, at fuglene kommer tilbage.

Gnavere

Gnavere kan være en af de mest vanskelige af loftet skadedyr at fjerne. Rotter, egern og mus kan alle presse sig gennem små åbninger til at bygge deres reder i loftet, og disse produktive opdrættere kan snart overrendt hjem. Den første del af at slippe af med problemet indebærer, at finde ud af, hvordan de får og afskærme indgangspunkter. Kontrollere langs fundamentet for huller eller revner, eller trimme tilbage grene, der måske ligger over taget og tillader dem at krydse ind i loftet. En kat kan hjælpe kontrollere gnavere, der vandrer ud af loftet og ind i huset eller garage. Fælder er den mest effektive måde til at fjerne gnavere, men de vil kun kunne lykkes, når du har lukket alle måder i hjemmet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com