Hvordan et vakuum Gauge rør virker

October 1

Hvad er et vakuum Gauge rør?

Vakuum gauge rør er også kendt som termoelement gauge rør. De er enheder, der bruges til at måle trykket i et lukket system gennem begrebet termisk ledningsevne i varierende gasser. De anvendes hovedsageligt når inspicere en lukket-air system som slags er brugt i cryonics, mad køle- og klimaanlæg.

Design

Vakuum gauge rør er et lukket glasrør indeholdende en metal glødetråd og omgivet af en metalbeklædning til beskyttelse. Glødetrådens sammensætning er afhængig af den gas, hvis trykket er at blive kontrolleret. I den ene ende af røret er et hul, fører til en metal port, ligner i udseende til en sprøjte nål, men tykkere i diameter. Sæt ind i siden af røret er de kundeemner, der sluttes til en håndholdt modstand temperatur detektor eller FTU. Ligeledes tilsluttes fører af glødetråden denne samme enhed.

Funktion

Port af vakuum gauge tube er sluttet til induktion ventilen af uanset lukkede trykbærende system, der skal kontrolleres. Gas strømmer ind i røret og elektricitet er passeret fra FTU i glødetråden. Begrebet varmeledningsevne hedder denne større aktuelle, og dermed større varme, passerer gennem dirigenter i stater af lavtryk. Dirigenter som glødetråden er også bedre i stand til at overføre elektrisk strøm, som de stigning i temperatur. Væsentlige, jo lavere gastryk, den mere varme glødetråden vil producere, og jo mere aktuelle det passerer langs til spidsen af FTU. Den mere elektricitet passerer i FTU-måleren, jo lavere tryk udlæsning, den producerer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com