Hvordan at udrydde myrerne fra dit hus

October 5

Ant angreb er en væsentlig kilde til bekymring hjem husejere i hele Nordamerika. Ifølge pest control specialister Orkin er myrer No. 1 problem insekt i USA. Der er et par måder at afskrække skadedyr i at komme ind på alle, men den bedste måde at udrydde indendørs myrer involverer en række ant agn fælder. Ant agn fælder er umiddelbart tilgængelige på detailbutikker. Myrerne vil bære den forgiftede agn tilbage til kolonierne skjult i dine vægge og gulve.

Instruktioner

•Sprinkle udendørs omkredsen af dit hjem med lys mængder af borax vaskemiddel. Borax er en naturlig hindring for tømrer og andre typer af myrer, og mange myrer vil ikke krydse omkredsen for at indtaste dit hjem. Dette vil hjælpe med at forhindre yderligere ant invasioner, mens du udrydde myrerne allerede inde i dit hjem.

•Indstil fælder på hvert sted, hvor du har bemærket ant aktivitet. For eksempel, hvis myrerne har været ses overalt i dit køkken, sted ant agn fælder i pantry, bag køleskabet og ved siden af nogen skraldespande.

•Lad ant agn fælder i sted så længe som nødvendigt (eller så længe de sidste). De fleste ant agn fælder vil vare op til 90 dage.

Tips & advarsler

  • Kald en pest control specialist, hvis myrer ikke har været helt elimineret fra dit hjem senest 90 dage efter ved hjælp af ant agn fælder. Du kan have en særlig voldsomme angreb af myrer, der kan kræve professionel udryddelseslejre.
  • Opretholde et rent hjem. Brug en kost og støv pan til at feje op nogen områder, hvor der muligvis krummer eller madrester. Hvis myrerne kan finde alternative fødekilder, spiser ikke de lokkemaden i fælderne.
  • Sætte væk alle fødeemner i dit køleskab eller inde i plastbeholdere. Efterlad ikke mad, tællere eller tabeller inde i dit hjem, som maden naturligt tiltrækker myrer.
  • Det kan være svært at modstå sprøjtning eller dræbe en myre du se nær en fælde, men du er nødt til at lade det gå, især hvis du har for nylig sat fælder. Denne myre kan være på vej tilbage til kolonien med forgiftet agn.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com