Sådan bruges Satin maling i badeværelse

October 6

Et badeværelse er en af de højeste-trafik, højeste-fugt værelser i huset. Således, når udsmykning et badeværelse, skal du sikre, at du bruger robuste og vandtætte materialer. Satin maling er en god stil af overmale hen til brug i et badeværelse, fordi det kan modstå fugt godt og kan rengøres efter behov. Det er ikke som reflekterende som semi-gloss, som kan gavne badeværelse med underliggende drywall ufuldkommenheder. Satin maling kommer i mange forskellige farver og kan anvendes af spray, pensel eller rulle metoder.

Instruktioner

•Køre den et stykke 2-tommer masking tape langs hver kant, hvor Badeværelse Kampprogram mødes vægge og lofter. Maskere kanter rundt om spejle, vindue(r), toilettet låget, bruser/bad, vasken, kabinetter, håndklædestativer, lys, stikkontakt plader, ventilationskanaler og gulv. Prøv at få bånd som tæt på væggen kant som muligt. Maskere disse områder at beskytte dem mod malingen drypper og give en straight guide line for maleriet.

•Åbn en gallon af satin maling og rør maling med en rør-stick indtil malingen er jævnt blandet.

•DIP en pensel i maling til at indlæse børsterne af børste med maling.

•Paint omkring hver maskerede kant indtil alle inventar i badeværelset, har været omringet med maling. Fjer maling ud og væk fra det endelige Kampprogram på mindst 3 til 4 inches. Følge den lige linje båndet lavet som en vejledning, men ikke skubbe børsterne af børste direkte til båndet eller maling vil suge nedenunder båndets kant.

•Pour den resterende maling i en 5-gallon spand med en maling-rullende skærm hang over læben af spanden.

•DIP en 9-tommers roller ramme udstyret med en 1/2-inch roller lur i malingen gentagne gange indtil nap er blevet indlæst med maling. Kig på rulle fra side til at se, hvis malingen har mættet fibre hele vejen ned til hvor fibrene er limet til nap's kerne.

•Åbn badeværelset 's dør og windows, og sæt en fan i døren til at give ventilation mens maleri. Male umalet overfladearealet af vægge og lofter i en up-and-down og side til side bevægelse, indtil hele badeværelset er blevet malet. Tillad denne frakke af maling tørre for to til fire timer. Male en anden frakke, hvis nødvendigt.

•Tag afdækningstape fra hvert armatur i badeværelset. Touch-up på alle områder, hvor linjen er ikke så glat som det kunne være med malerpensel.

Tips & advarsler

  • Du kan muligvis fjerne nogle af armaturerne i badeværelset med en skruetrækker til at undgå maskering dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com