Asbest blev brugt i madrasser?

October 7

Asbest er en type af mineral, der udgør alvorlige sundhedsrisici for dem, der indånder eller indtages det. Selv en lille mængde af udsættelse for asbest anses for risikabelt. Sundhedsmæssige risici forbundet med asbest var ikke fælles viden i årtier tidligere, og materialet blev brugt til tusindvis af applikationer, herunder madrasser.

Former for asbest bruges

I opførelsen af madrasser, blev både rå asbest og asbestholdige kluden anvendt.

Hvorfor blev asbest brugt?

Asbest blev værdsat for at skabe madrasser, fordi det er en naturlig isolator, som også er brandhæmmende, gør det mindre sandsynligt, at en omstrejfende cigaretskod ville forårsage madras til antændes.

Som virksomheder gjort asbest madrasser?

Mange virksomheder over hele verden gjort madrasser fra asbestholdige materialer forudgående til den opdagelse, at materialet var kræftfremkaldende. Blandt disse var en virksomhed baseret i Leeds, England, kaldet JW Roberts. Dette selskab gjort asbestholdige produkter som madrasser fra slutningen af 1800-tallet gennem 1956.

Andre sengetøj

Andre sengetøj emner som gummiplader og topmadrasser bruges med asbest.

Hvad der kunne ske for mig hvis jeg sov på en asbest madras?

Hvis asbestfibre i madrassen blev luftbårne og blev indåndet, kan en person udvikle pleural plaque, lungekræft, asbestose, Mesotheliom, KOL og mange andre typer af sygdomme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com