Gør det selv køkken dampspærre

October 7

Enhver boligejer, der nogensinde har behandlet de frustrerende, dyrt og vedvarende problemer i forbindelse med overskydende indendørs fugtighed ved sikkert, hvordan nyttigt en dampspærre kan være. Ethvert område af hjemmet, der er særligt udsat for fugtproblemer vil drage fordel af installationen en dampspærre at modstår dampe bevægelse fra ydersiden af hjemmet på indersiden. Installere en dampspærre i køkkenet, for eksempel kræver kun et par grundlæggende skridt.

Instruktioner

•Installer en dampspærre i alle udvendige vægge af køkkenet. For at være effektiv, skal vapor barrierer installeres i den varme side af vægge, der står udenfor. Brug polyethylenfilm, asfalt-belagt eller lamineret papir, kraft-backed aluminiumsfolie eller andet materiale sælges som en dampspærre og installere det mellem udformningen og den indvendige beklædning eller væg finish på køkken side.

•Finish køkken væggen med et damp-resistent maling. Ifølge University of Georgia udvidelse er base og aluminium oliemaling den mest vapor resistente. Men andre kilder, som enhver maling eller maling-lignende dækker, vil effektivt modstå vapor flow. Hvis du ikke ville hellere male dit køkken vægge, dæk dem med vinyl tapet med samme virkning.

•Installer udstødning fans i køkkenet til fugt kontrol med statsstøtte. Selv en korrekt installeret og velholdte dampspærre vil kæmpe for at kontrollere fugt i køkkenet, da køkkenet typisk har langt mere fugt i luften end andre dele af hjemmet. Installere udsugnings vil hjælpe dampspærre reducere samlede fugt niveauer i køkkenet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com