Sådan fjerner svamp fra en Crawlspace

December 25

Sådan fjerner svamp fra en Crawlspace

Holde et vågent øje for tegn på svamp (mug) i din crawlspace. Hvis venstre umarkeret, svampen kan nemt vokse på træ, i fugtige områder og klemt inde endda mellem isolering og gulv i huset. Svampesporerne kan krybe ind i resten af huset, forårsager sundhedsmæssige problemer lige fra allergiske reaktioner over for mere alvorlige risici såsom kræft, neurologiske sygdomme eller immunosuppression, der vil undertrykke din immunsystemet fra at være i stand til at bekæmpe off infektioner. Hvis svamp er fundet i en krybekælder, skal det straks fjernes.

Instruktioner

Fjerner svamp fra en Crawlspace

•IDENTIFY de områder, der er inficeret med svamp samt den potentielle kilde til øget fugt niveauer. Simpelthen rengøring svamp uden at tage fugt kilden vil garantere at svampen vil vende tilbage og vil savn at blive fjernet igen. Forbered dig på at håndtere fugt kilden på forhånd, således at du kan banke ud svampen i en punch. En ventileret crawlspace skal være forseglet, ifølge Inspectapedia.com, på grund af ventilationskanaler faktisk øge mængden af fugt i en crawlspace. Også, mens crawlspace der arbejdes på, åbninger til levende områder bør forblive lukket så meget som muligt at holde sporer fra spredning.

•Test svamp prøver. Visse kosmetiske svampe ikke er farlige og skal ikke behandles. Men hvis fugt kilden ikke er markeret, derefter mere alvorlige former for svampe har potentiale til at udvikle. Udtagning af prøver til en professionel vil bidrage til at fastslå, om svampen er potentielt farlige.

•Tag på alle sikkerhedsudstyr, inklusive respirator og handsker, inden de kommer ind i krybekælder, så du ikke indånder svampesporer eller blive smittet med de rensekemikalier.

Bruge svampen rengøring løsninger til at tørre ned, krat og rengøre moldy overflader. Tør med en ren svamp eller klud. Standard husholdning blegemiddel bruges ofte, men blegemiddel behandler ikke sporer, der endnu ikke bliver aktive. En kort liste over relevante kemikalier omfatter vaskesoda, trinatriumphosphat, kvaternære desinfektionsmiddel, borsyre eller pentachlorophenate. Mange af disse produkter kan blive fundet i maling og pedel levering butikker.

•Rinse overflader med rent vand og en svamp. Tør området grundigt med et rent håndklæde. Da fugt er en af de vigtigste kilder til svampevækst, efterlod en våd, ophæver fugtigt miljø efter rengøring formålet med rengøring og fjernelse af svampen. At holde miljøet rent og tørt vil bidrage til at forhindre fremtidige svampevækst.

•Udskift elementer med høje koncentrationer af svampevækst. Hvis svampevækst sker på træmaterialer, vil derefter anvende en svamp og meldug-resistente maling også bidrage til at forhindre, at svampen danner igen. Afhængig af ens grad af fortrolighed med hjem forbedring, kan det være nødvendigt at indgå en professional for at erstatte visse elementer i crawlspace.

•Oprettelse op en affugter vil bidrage til at reducere fugt niveauet i crawlspace miljø, når det er forseglet og alle ventilationsåbninger er lukkede. Opsætning af en luftrenser vil også bidrage til at reducere aktive sporer i luften. Dræn affugter dagligt. Også overveje oprettelsen af en varmekilde, som et elektrisk plads varmeapparat, til at opvarme luften og inficerede områder for at få crawlspace områder tørre så meget som muligt.

Tips & advarsler

  • Konsultere en professionel til skimmel og svampe test før og efter behandling.
  • For langsigtet forebyggelse, overveje at installere et betongulv i kælder eller crawlspace.
  • Hvis du har en tørretumbler, Sørg for, at den tørretumbler udluftningsanordning henvender sig udenfor og ikke til crawlspace.
  • Ved hjælp af kemiske løsninger til behandling af svampevækst kan være potentielt farlige for ens sundhed. Sørg for at følge anvisningerne til lagring, blanding og anvendelse. Også være sikker på at du ved hvad de skal gøre i tilfælde af at du er forurenet af kemikalier.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com