Hvordan man kan arbejde med tørret, hårde muldjord

October 8

Du har endelig besluttet at oprette en have på din ejendom. De fleste boliger har jordkvalitet lidt under det optimale niveau for tilstrækkeligt voksende planter, buske og træer. En hård skorpe danner på overfladen af det øverste jordlag forhindrer nem dyrkning. Lære at arbejde med tørrede hårdt muldlag kræver tilsagn om hårdt arbejde at bryde igennem dette jordlag. Tørret muldlag former, fordi dårlig jordkvalitet forhindrer nedsivning af fugt i jorden, såvel som tørt, varmt vejr. Arbejder med denne type af jord indebærer bryde jorden og tilføjer ændringer til jorden for at øge organisk materiale.

Instruktioner

•Direkte vand ved hjælp af en sprinkler eller sprøjte hærdet jord overfladen for 30 minutter under de kølige morgentimer. Sluk for vandet og tillade vand at passere ned i jorden. Gentag samlingen vanding den følgende dag.

•Evaluate succes af vanding. Ekstremt hårdt muldlag accepterer ikke vand så kontrollere for tegn på nogle iblødsætning af jorden. Grave i muld med en murske og fjerne en kolonne af jord. Kontrollere for eventuelle tegn på mørkelagt jord, der angiver nogle nedsivning i jordlag. Hvis der ingen er, afbryde brugen af sprinkler, fordi denne metode ikke vil blødgøre hård muld.

•Anvend en pick økse til at bryde op områder af hærdet jord. Sigte ikke pick økse på hver kvadrattomme af hærdet muld, men i stedet plads pick ansøgning om 6 til 12 inches fra hinanden til at oprette furer at bryde op den hårde jord lettere. (Spring dette trin, hvis du planlægger at bruge en rotary tiller.)

•Brug rotary tiller til at bryde op hærdet overflade skorpen. Tilling vil begrænse den arbejdskrævende indsats for at dreje og bryde op af jorden ved hjælp af en spade skovl. Hvis du ikke har en rototiller, skal du bruge en robust spade skovl til at grave dybt gennem lag af muld. Drej over 12 til 18 inches af jord og bryde op jord klumper med en skovl.

•Glatte vendte-over jorden ved hjælp af en garden hoe eller rake. Niveau område før du tilføjer jord ændringer. Ekstremt hårdt muldlag behov tilsætningsstoffer til at fremme bedre væskeophobning og forbedre den økologiske kvalitet af jorden.

•Kapacitet brudt op jorden med sprinkler i 30 minutter. Vent en time og tjekke nedsivning ved hjælp af en murske. Vand bør siver ind snavs med en forbedret hastighed i stedet kører ud i toppen af den tidligere hård skorpe på jorden.

Tips & advarsler

  • Tilføje ændringer generøst til områder, der har oplevet jord hærdning og muldlag skorpe dannelse. Bland i 1/3 volumen af organisk materiale, såsom tørv eller kompost til at forbedre jordkvaliteten.
  • Altid købe den højeste kvalitet muldlag for placering i landskabet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com