Sådan tilføjes et afløb til en eksisterende tagrende ved hjælp af en haven slange

October 9

Sådan tilføjes et afløb til en eksisterende tagrende ved hjælp af en haven slange

Ved hjælp af fysikkens love, kan alle løbe en tilstoppet eller sagging tagrende med et par skridt og en normal haveslange. Opsugning handling vil tillade vand at løbe over kanten af tagrenden og ned slangen ind i gården uden elektricitet eller nogen anden kilde af energi. Ingen specielle værktøjer er nødvendige og en haveslange af enhver type vil arbejde. Denne metode vil sikkert løse dræning problemer med dine tagrender. Brug af et stigen er nødvendig og behørig forsigtighed bør iagttages under disse trin.

Instruktioner

•Brug en stige, der er designet til højden behov, inspicere indbindingsmargen for skader og forhindringer, som kunne forhindre det i at dræne. Alle reparationer foretages af en erfaren professionel. Hvis tagrenden har ingen større defekter, Rens eventuelle rester, der ønsker let tilstoppe din haveslange, såsom blade og snavs. Sikker brug af en stige omfatter ofte sørge for at spænde af dit bælte eller bukser bliver inde de lodrette skinner af stigen, at holde din kropsvægt, centreret og forebygge falder.

•Forbered haven slange ved at fylde det med vand. Først, cap ene ende af slangen med en vand slange cap. Vandet skal føjes til slangen tillader luft at undslippe, så en normal vand slange bib ikke vil arbejde. Hold de tomme, udjævnede vandslange i din venstre hånd og et andet vandslange tilsluttet en strømmende vandkilde i din højre hånd. Bruge de strømmende vandslange til at fylde de tomme slange uden forbinder de to, tillader luft at undslippe, at gøre plads til vandet. Når de tomme slange er fuld af vand, er du klar til at begynde næste trin. Bære slangen af den åbne ende, forhindre vandet fra dræning.

•Climb af stigen at rendestenen mens du holder slangen fuld af vand, er meget omhyggelig med at vedligeholde din balance. Placere den åbne ende af slangen helt under niveauet for stillestående vand i rendestenen. Brug en mursten eller andre tunge objekt for at holde slangen i rendestenen, fladt mod bunden. At finde den rigtige størrelse vægt vil sikre et godt hold og vil forhindre, at gentage trin.

•Åbn den udjævnede enden af slangen fra jorden. Vand vil begynde at flyde ud af slangen, dræne rendestenen. Tyngdekraften handler om vand inde i slangen vil skabe sug på den øvre ende, trækker vand ud af rendestenen. Når tagrenden er tom, slangen vil afslutte strømmende vand og vil dræne fuldstændigt. Omhyggeligt hente slange og mursten fra tagrenden.

Tips & advarsler

  • Mindre slange kan bruges, udvide afløb tid men giver mulighed for en mindre vægt til at holde det i rendestenen.
  • En anden person kan folde den nederste ende af slangen, hvis en hue ikke er handy.
  • Dræning problemer med tagrender angiver en installationsproblem og reparationer foretages af en erfaren professionel.
  • Stiger kan udgøre en fare for sikkerheden og bør anvendes efter alle fabrikanten sikkerhedsanbefalinger.
  • Hænge ikke fra tagrender, de er ikke designet til at transportere tung last.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com