Hvor hen til krog oppe en elektrisk 250V 3 ledning stik

October 10

Hvor hen til krog oppe en elektrisk 250V 3 ledning stik

Hvis du har været en boligejer for meget er længe du sandsynligvis kommet til det punkt, hvor du har fundet en plug eller to, som du ønsker desperat at erstatte. El-arbejde kan være skræmmende, selv om alle har hørt de tragiske historier om en ven eller nabo, der var skødesløs og ved et uheld electrocuted selv. Nå, så længe du er forsigtig, er udskifte eller installere en ny elektrisk 3 wire 2 pole beholder sikker og nem.

Instruktioner

Processen

•Drej slukke for strømmen! Det absolutte første skridt er at sørge for der er ingen magt kører til stik du installation eller udskiftning. Find dine vigtigste bord og slukke breaker. Brug et voltmeter kit til at sikre strømmen slukkes helt til det stik, du installerer. (Hvis dens en eksisterende stik du kan tilslutte et apparat til det og se, om stikket er stadig aktiv).

•Tag forpladen. Hvis du erstatter en eksisterende stik, skal du bruge din standard eller fladt hoved skruetrækker til at fjerne frontpladen der dækker stikket.

•Fjern den eksisterende stik. Brug din stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker, fjerne eksisterende stikket fra væggen. Beholderen vil blive tilsluttet tre ledninger, hot wire (som regel sort eller rød), den neutrale ledning (hvid) og jordledning (normalt bare nøgne kobber). Disse ledninger er normalt skruet ind i den eksisterende stik, kan du enten Skru dem eller bruge din hobbykniv til at skære dem fri.

•Tilslut ledninger til de nye stik. Du bliver nødt til at forbinde ledningerne til den nye plug. Altid konsultere din installationsmanual. Forberede ledningerne ved hjælp af din hjælpeprogram kniv ved at skære væk beklædningen omkring de varme og neutrale ledninger til at afsløre en halv tomme af nøgne kobbertråd. Den varme ledning (sort/rød) vil gå varmt skruen på stikket. Den neutrale ledning (hvid) vil gå til neutrale skruen og jordledning (nøgne kobber) vil gå til den grønne skrue på stikket. Nogle moderne stik har lille stik på bagsiden hvor du blot skubbe ledningerne til dem indtil snap og lås stram. Stikket vil komme med et diagram, der viser hvilken forbindelse er det varmt og der er neutral.

•Installer kablet stikket tilbage ind i det elektriske felt. Brug din Phillips hoved skruetrækker til at installere den nye plug i boksen.

•Udskift forpladen. Brug din fladt hoved skruetrækker til at dække de nye plug med forpladen.

•Drej magt tilbage på. Flip breaker på de vigtigste bord tilbage til på og sikre, at stikket fungerer korrekt ved at tilslutte et element i en stikkontakt og kontrollere, at det modtager strøm.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com