De bedste måder at rense træ dæk inden behandling af

October 10

De bedste måder at rense træ dæk inden behandling af

Træ dæk kræver løbende vedligeholdelse for at se deres bedste. Hvis du planlægger at anvende et nyt dæk pletten eller dæk sealer med henblik på at beskytte dit træ dæk og låsning ud fugt og svamp, vil du først ønsker at rense dækket grundigt, fordi hvis du undlader at fjerne snavs og andre urenheder, de vil blive lukket ind i træet.

Forberedelse

Før du anvender nogen rengøringsmidler på dine dæk, tage et øjeblik til at feje den hele overfladen, fjerner de overfladen støv og snavs partikler. Dette vil i sidste ende gøre din rengøring job lettere, især hvis du planlægger at rense dine dæk i hånden. Fjerne alle små løs snavs partikler samt eventuelle blade, kviste, sten og andet snavs med en kost. Fjerne alle objekter fra din dæk, herunder møbler.

Pres vask

Pres vask er den hurtigste måde at rense en træ dæk, men det bære nogle ulemper. Hvis de ikke anvendes med forsigtighed, det kan chip væk på træet, og udover det, du har begrænsninger med hensyn til typer af løsninger du kan bruge til at fylde vaskemaskinen. Hvis du vælger at presset vaske, fylde vaskemaskinen med dæk rengøring løsning eller generelle pres skive rengøringsmiddel, og spray dine dæk med en 25 graders spray tip. Altid holde dysen mindst 12 inches væk fra dækket på alle tidspunkter. Skyl med rent vand.

Ilt blegemiddel

Ilt blegemiddel er en kraftfuld grøn rengøring løsning, normalt sælges i pulverform, der renser vanskeligt træ overflader ved at frigive ilt-ioner. Du kan ikke indsætte blegemiddel i en højtryksrenser, så hvis du vælger denne metode, skal du til at skrubbe dine dæk i hånden. Bland blegemiddel pulver med vand, som producenten anbefaler, hæld det over dine dæk og lad det optage i ca 15 minutter. Dette vil give mulighed for ilt til at trænge ind i overfladen og opløse urenheder. Bruge en scrub pensel til krat dæk og skyl med rent vand.

Klor blegemiddel

Klor blegemiddel er en kraftfuld kemisk forbindelse, og du bør reservere det kun for nødsituationer, såsom for at dræbe skimmel, mug eller andre svampe. Klor blegemiddel kan dræbe mug på kontakt, men bruger ikke det fulde styrke. Bland ½ kop af klor blegemiddel pr. en quart af vand og hæld det over dine dæk. Efter 15 minutter, krat dæk og skyl. Hvis arbejder på dine hænder og knæ, dit tøj vil sandsynligvis blive beskadiget, så kun bære gamle arbejdstøj. Bære gummihandsker og beskyttelsesbriller for ekstra beskyttelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com