Hvordan for at kalibrere en programmerbar termostat

October 10

Hvordan for at kalibrere en programmerbar termostat

Termostater kan undertiden begynde at vise en forkert temperatur, som kan føre til et værelse, at blive for koldt eller for varmt. Hvis en manuel termostat bliver ikke-kalibrerede, ville du normalt have til at erstatte hele termostaten. Men dagens Programmerbare termostater kommer med en indstilling, der tillader dig at manuelt justere temperaturen op eller ned, hvis det læsning forkert. Dette holder dig fra at bruge penge på for tidlig udskiftninger, og hjælper dig med at spare penge ved at holde dit hjem på den korrekte temperatur.

Instruktioner

•Purchase en sekundær termometer, der er nøjagtig, hvis du allerede ikke har en. Du vil bruge dette til at kontrollere temperaturen læsning mod din termostat læsning.

•Sæt termometer lige ved siden af termostaten. Lad det forblive der i 10-15 minutter for at sikre en nøjagtig temperaturmåling.

•Tjek, om din termostat læsning adskiller sig fra termometeret. Hvis det er tilfældet, skal du kalibrere din termostat.

•Se til din individuelle programmerbare termostat på hvordan du ændrer temperatur forskydningen af termostaten. Dette er typisk et menupunkt på skærmbilledet termostat.

•Juster temperaturen opveje op eller ned til match hvad dit termometer læsning. Når termostaten er indstillet til denne temperatur, vil det bruge dette nye nummer som den faktiske temperatur af rum og holde temperaturen i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • De fleste termostater tillade temperatur forskydning skal angives fra -5 til + 5 over de viste temperatur. Hvis termostaten er ud af mere end 5 grader enten måde, vil du sandsynligvis nødt til at udskifte termostaten.
  • Hvis termostaten er i en utætte placering eller direkte sollys skinner på det, kan du flytte det til et område fri for kladder eller sollys, fordi de ændrer nøjagtigheden af termostaten.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com