Dele af en blomst til første gradere

October 13

Når du indlærer en første grader dele af en blomst, bruge masser af visuelle hjælpemidler. Holde lektionerne, enkle og engagerende. En første grader stadig lære at læse, så du bliver nødt til at være meget beskrivende med din lektion. Tage denne tid til at udforske udendørs og gøre læring et eventyr.

Rødder

Forklare din første grader at rødder vokser under jorden. Beskrive deres rolle i at bringe planter ernæring. Benytte denne lejlighed til at lære ham forbindelsen mellem regn og hvordan det påvirker den plantevækst. Gå udenfor med en plastikske og instruere din første grader til at grave op en plante, rødder og alle. Undersøge rødderne sammen, der beskriver, hvad du ser.

Stilke

Stilke opdrage næringsstofferne fra rødderne til resten af planten. Giv din første grader et glas vand med et strå. Forklare, at planter "drikke" vand på en lignende måde.

Blade

Mens du bør undgå at blive for teknisk, beskrive processen med fotosyntese. Beskrive, hvordan sollyset påvirker bladene af planter. Bladene også taget i ilt eller luft, for planten. Tag en anden natur tur og indsamle blade fra forskellige planter og træer. Sammenligne og kontrast dem.

Blomster

Blomsterne indeholder frø, der transporteres på vinden. De tiltrækker også fugle og insekter. Gøre farverige blomsterbuketter af silkepapir for en visuel støtte.

Frø

Når frø lander på jorden, vokser flere planter. For en visuel støtte, der binder alle dele af et anlæg, har eleverne læse Eric Carle "den lille frø." Når de er færdige, oprette en blomst collage magen til det i bogen ud af byggeri papir. Label hver del af anlægget. Indsamle hvert barn blomst og gøre en have til at vise. Dette projekt fungerer godt for en enkelte elev så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com