Strejkevagt hegn anvendes i haver

October 13

Strejkevagt hegn anvendes i haver

Selv om lille i statur, leverer den klassiske stakit enorm indflydelse. Charmerende og alsidig, stakit har tjent en fremtrædende rolle i haver i århundreder. Bruge din kreativitet til at indarbejde et stakit i enhver have tema.

Historie

Bygget oprindeligt af kolonister i Amerika fra materiale, der findes på side, er den traditionelle stakit stadig almindeligt anvendt som en dekorativ tilføjelse til hjem og haver. Selv om indeværende indhegne har udviklet sig, det stadig fastholder sin oprindelige charme og fortsætter med at tale historie ind i landskabet.

Funktion

Strejkevagt stil hegn tjener flere formål i en have, men primært for at vedlægge en have og give en forskel fra andre områder. Det gør også en dejlig espalier for klatring planter og grøntsager. Stykker af Strejkevagt Fægtning bruges ofte som voksende understøtter høje planter og blomster.

Installation

Det første skridt til at installere et stakit er grave huller til stolperne. Stringere tillægger stillingerne og blokader tillægger lodret stringere. Du kan købe færdige strejkevagt paneler for at fremskynde processen. Hvis du bruger ubehandlet træ, maling eller pletten hegnet for at beskytte det mod elementerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com