Hvordan til at vaske en rund pude

January 9

Hvordan til at vaske en rund pude

Runde puder er undertiden fundet i hjemmet, især på sofaer eller på hårde stole for at gøre dem lidt mere komfortabel. For at holde puder søger nye og fri for pletter, vaske og rengøre dem efter behov, og snart efter du opdager et problem. Runde puder er ikke anderledes end ren end de rektangulære formet. Men nøglen er at altid overholde pleje instruktioner som skrevet på tag, original emballage eller manuel siden tekstiler og pude materialer varierer.

Instruktioner

•Blot op udslip med et absorberende, fnugfri klud eller håndklæde så hurtigt som muligt. Også, vakuum snavs, støv og andre affaldsmateriale hurtigt før de tager ind, da de langsomt kan mørkere det runde pude.

•Spot behandling af pletter. Vælg polstring cleaner passende for det stof, der dækker den runde pude og bruge det i overensstemmelse med producentens anvisninger. Typisk, er det bedst at sprøjte noget renere først på en ren, fnugfri gratis rag så gnid det på pletten forsigtigt i en back og tilbage bevægelse, arbejder fra center til yderkanten af pletten. Gentag med vand til skylning.

•Tag off den runde pude dækker, hvis det er muligt at hvidvaske det ifølge consumer care tag. Dog, nogle producenter anbefaler ikke dette, da det måske også vanskeligt at få dækslet tilbage på. Læs altid tag eller pleje instruktionerne, der fulgte med puden omhyggeligt. Luft tørre forsiden så det ikke krymper eller miste nogle af dens form. Du kan også vaske hele puden på denne måde hvis dækslet ikke kommer, og hvis etiketten pleje instruktioner sige at hele puden kan maskinvaskes.

•Hand vaske puden, selv hvis det er gennemblødt med urin eller et andet stof, der skal fjernes. Fyld din vask eller balje og mætte puden og vaske det med en lille smule af vaskemidler. Hvislen, klemme og forsigtigt agitere pude for at rense den. Gentag med rent vand til skylning. Du skal muligvis til at skylle det en anden gang. Forsigtigt klemme ud det overskydende vand, være omhyggelig med ikke at rippe puden i processen. Lad det dryppe og lufttørre i et varmt og godt ventileret område. Du kan også omhyggeligt brug en hårtørrer til at hjælpe den runde pude tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com