Hvordan at slippe af bidende Bugs i min swimmingpool

October 16

Reducerer mængden af alger lever i din pool vil hjælpe med at fjerne bidende fejl fra dit vand. Ifølge LSU Ag Center er vand bådsmanden og backswimmer to typer af fejl fundet i swimmingpools. Backswimmer er den eneste bidende bug, der kan overleve i chlorerede vand, ofte bidende svømmere eller nogen hænge ud i vandet. Vand bådsmanden bider ikke, men er en fødevarekilde for backswimmer. At fjerne alger, er der er bugs' fødekilde, fra din pool den eneste måde at slippe af med disse insekter.

Instruktioner

•Tilføj klor til din pool. Klor chokerer poolen og kan hjælpe med at slippe af bugs og bakterier. Hvor meget du tilføje afhænger af det aktuelle klor niveauet af vandet, men klor niveau bør være mellem 1.0 ppm og 3,0 ppm, uanset hvis du har en i jorden eller over jorden pool. Jævnt scatter klor omkring poolen eller hæld det langsomt ud i vandet foran en jet. Dette hjælper i forbindelse med omsætning. Altid tilføje klor i den sene eftermiddag eller tidlig aften for at forhindre det fra opløsning på grund af sollyset.

•Brush pool's vægge. Dette hjælper løsne eventuelle alger fast på siderne af poolen. Når børstet, fungerer klor mere effektivt for at dræbe bakterier.

•Tilføj algaecide til din pool vand om morgenen, eller når der er lyse sollys. Alger vokser i løbet af dagen når får direkte sollys. Hvor meget du tilføje afhænger af størrelsen af din pool, og hvor mange gallons det holder. Følg anvisningerne på flasken med algaecide at se hvor meget for at tilføje. Klor dræbe ikke alle former for alger, men algaecide gør. Bugs spiser alger og bruge det til at holde sig i live. Uden en fødekilde, bugs kan ikke formere sig og vil ende med at forlade.

•Maintain pool vand pH forhindrer alger fra formning og voksende. Ideel pH-niveau er mellem 7,0 og 7.6. Tilføje natrium bisulfate eller muriatic acide for at sænke en høj pH-værdi, eller tilføje en base eller alkaliske rejser en lav pH.

Tips & advarsler

  • Bruge pool test strips til at kontrollere de kemiske niveauer af din pool vand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com