Hjem retsmidler til at rense en over jorden Pool

October 17

Swimmingpools er en glimrende kilde til sjov og afslapning i de varme sommermåneder. Omkostninger, penge samt tidspunktet for rengøring og vedligeholdelse af enhver type af pulje er imidlertid ofte skræmmende. Omhyggelig forberedelse, sammen med forsyninger fundet rundt omkring i huset, kan forlænge levetiden af en af de mest vigtige, og dyre, dele af en over jorden pool at erstatte, liner. En 16-fods almindelig blå runde overlapning liner til en 48 - 52 tommer pool omkostninger omkring $175 i 2009 til at erstatte, ikke at nævne den tid og energi involveret.

Hvor man skal begynde

At holde en pool liner ren er afgørende, ikke kun på din pengekassen, men for den generelle sundhed i poolen. Liners der er slimet eller dækket med meldug vil øge sandsynligheden for dårlig vandkvalitet og svigt af lineren sig selv. Rengøring foringen i begyndelsen af sæsonen er nødvendigt, og kan være ganske let at gøre med produkter allerede i hjemmet. Når rengøring af liner, Sørg for at du dræne vandet akkumuleret i poolen fra vintermånederne. Det er bedst hvis der er ikke mere end en tomme eller to af vand tilbage i puljen. Også, rense snavs som blade eller græs, der kan have fået ind i puljen.

Liner vedligeholdelse

Den nemmeste måde at begynde er at kravle ind i tom puljen. Sørg for, at du er enten barfodet eller iført en bløde såler sko for ikke at skade lineren. Der er en række produkter kan du blande for at oprette en blid og effektiv sæbe. Kombiner eddike, bagepulver og varmt vand som en skrubbe løsning til at forlade lineren ikke kun ren, men også duftende bedre. Fortynding blegemiddel med vand, forholdet en til fem, er en anden fremragende måde at rense en liner uden at ødelægge den. Du kan også blande flydende parabol vask vaskemiddel i varmt vand som en blid sæbe. En svamp moppe eller en rengøringsklud er bedst, da begge er meget bløde og vil ikke skade lineren. Rene vægge fra top til bund, og sørg for at komme ind under den jernbane, der går rundt om toppen af puljen og gulvet i lineren.

Efterbehandling

Når det hele liner er ren, Sørg for at skylle grundigt og dræne snavset vand fra poolen. Når dette er færdig, kan du fylde poolen og begynde at nyde sommeren. Husk, tiden taget i begyndelsen af sæsonen kan spare tid og penge i sidste ende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com