Hvordan til at befrugte Lily planter

October 17

Hvordan til at befrugte Lily planter

Liljer er store, farverige planter med hundredvis af forskellige sorter og kultivarer. Havearbejde kanal bemærker, at disse blomster blomstre i alle farver, fra dyb lilla til baby pink og endda brune. Disse er følsomme stauder, dog, og skal modtage den rigtige pleje til at blomstre. Liljer skal lyse sol, god dræning og beskyttelse mod kulden. De har også brug for god ernæring. Plant liljer i den rigtige jord, og fodrer dem hvert år for lyse, smukke blomstrer.

Instruktioner

•Plant liljer i en blanding af 1 del økologisk kompost og 2 dele naturlige jord at give liljer en dyb, rig og løs fundament til dyrkning. Kompost løsner og varmer jorden, bevarer fugt niveauer og giver liljer langvarig økologisk ernæring til dyrkning. Tilføje benmel på plantning for at tilskynde til hurtig udryddelse og etablering. Altid følge producentens anvisninger, når du tilføjer benmel.

•Vågn liljer op i det tidlige forår med en anden dosis af kompost eller godt rådnet gødning. Mix 2 til 3 inches af denne ændring i top 2 til 3 inches af jorden omkring hver plante til at opretholde rige, sure og høj kvalitet jord.

• Giv liljer knogle mere måltid eller 5-10-10 gødning hvert forår for at fremme blomstrer. Bland kød-og benmel eller gødning i top 2 inches af jord ifølge producentens anvisninger, så vand med 6 til 7 inches af vand.

•Maintain 1-2 inches af muld over jorden omkring planterne for at holde det fugtig og varm i løbet af sommeren. Som barkflis bryder ned, tilføjer det flere ernæring til jorden for at holde liljer vokser og blomstrer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com