Sådan reparation vandskader på et undergulv

October 17

Vandskader til undergulvet er et vigtigt problem, der skal repareres. Rådnet undergulvet bliver svag og muligvis farlig. Moderne undergulve er bygget ved hjælp af 3/4-tommer krydsfiner eller OSB, og når de bliver våde og rådne lag separat, skabe bump i gulvet. Det beskadigede undergulvet skal fjernes og erstattes. Bruge krydsfiner for reparationer i stedet for OSB. Det koster lidt mere, men den ekstra styrke krydsfiner er vigtigt da integriteten af undergulvet vil være kompromitteret.

Instruktioner

Nedrivning

•Indstil region af undergulvet skal udskiftes. Planen for et rektangulært nedrivning sektion. To sider af rektanglet skal være parallel med gulvet bjælker og være på toppen af strøer. Nedrivning område square samt bruge en indramning firkantet, målebånd og lige kant til at markere afsnittet nedrivning.

•Indstil rundsav til at skære 3/4" dyb og styrte skåret i undergulvet langs toppen af en tværbjælke, skære langs linjen fra start til slut. Gentag over den næste tværbjælke, derefter skæres på tværs af plads i begge ender mellem de to snit. Et stort område bør fjernes i firkantede sektioner.

•Tag cut krydsfiner med den flade prybar. Gulvet negle har ringmærket shanks, hvilket gør dem svære at fjerne. Enhver negle, der trækker gennem den gamle undergulv kan være hamret ned i tværbjælke.

•Fortsæt skære og fjerne dele af krydsfiner mellem strøer indtil afsnittet hele nedrivning er fuldført.

Byggeri

•Nail 2 x 6 plader på strøer på kanterne af området nedrivning. Bestyrelserne bør være flugter med toppen af strøer, eller gulvet vil ikke være jævn og plan.

•Klippe 2 x 6 bestyrelser til at passe mellem strøer i enderne af området nedrivning. Nail dem til de 2 x 6 boards allerede på plads og strøer. Placer bestyrelserne, så både det nye undergulvet og det gamle undergulvet understøttes.

•Klippe krydsfiner undergulvet materiale til at passe området nedrivning. Hvis området er store, Planlæg at udnytte tunge og not på krydsfiner stykker. Hvis areal er mindre end et ark af krydsfiner, planlægge og skåret, så den tunge side er fjernet, ikke groove side.

•Lay snit krydsfiner i sted og holde en 1/4" ekspansion kløft mellem alle boards. På tunge og not fittings, passe tungen ind i rillen, men bevare 1/4" hul i stedet butting bestyrelser stramt sammen.

•Skru krydsfiner i strøer og 2 x 6 understøtter. Brug flathead træ skruer med en mindste un-gevind skaft længde på 3/4". Typisk opfylder 2-tommer skruer dette krav.

Tips & advarsler

  • Afmærke sider i afsnittet nedrivning af tegning linjerne på indersiden af negle, der holder det beskadigede undergulvet ned. På denne måde undergulvet ikke bliver fjernet har tilstrækkelig støtte. Skæring tæt på kan en væg med en rundsav være næsten umuligt. Brug en bajonetsav hvis du har brug for, men brug pleje ikke til at skære igennem strøer, ledninger, conduit, vand, gas eller affald rør eller HVAC kanalen arbejde.
  • Bære beskyttelsesbriller og handsker mens der skæres undergulvet under nedrivning. Du vil slå søm og skruer forårsager gnister og afsendelse af metal og træ chips flyver. Briller er ikke tilstrækkelig beskyttelse i dette tilfælde; bære beskyttelsesbriller. Holde et godt greb om saven under nedrivning. Ikke overbelaste dig selv. Saven kan hoppe eller stall når du hit negle eller skruer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com